گیلان_دخت مدیر استارتر عضویت: 1401/04/13 تعداد پست: 3510 عنوان بعد ۳سال بالاخره موهامو رنگ کردم .عکس 3702 بازدید | 92 پست دلمو زدم ب دریا رفتم موهامو مش کردم ببینید چطوره رنگش دلم پر میکشه یبار دیگه بگم بابا🖤 زیرگروه آبی💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙 وزن شروع۸۰. ۷۸,۸۰۰💙۷۷,۸۰۰💙 ۷۶،۷۰۰ وزن فعلی ۷۵،۵۰۰💙 هدف اول۷۶🔓 هدف دوم ۷۲🔒هدف سوم۶۸🔒هدف چهارم۶۴🔒 هدف آخر۶۰💪 پروفایل سرگروه ها 💙چالش زمستونی💙تاپیک مانکن های زیبا 💙 1401/12/22 | 00:07 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گیلان_دخت مدیر استارتر عضویت: 1401/04/13 تعداد پست: 3510 گذاشتم دلم پر میکشه یبار دیگه بگم بابا🖤 زیرگروه آبی💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙 وزن شروع۸۰. ۷۸,۸۰۰💙۷۷,۸۰۰💙 ۷۶،۷۰۰ وزن فعلی ۷۵،۵۰۰💙 هدف اول۷۶🔓 هدف دوم ۷۲🔒هدف سوم۶۸🔒هدف چهارم۶۴🔒 هدف آخر۶۰💪 پروفایل سرگروه ها 💙چالش زمستونی💙تاپیک مانکن های زیبا 💙
الهاممممممممممم عضویت: 1398/12/23 تعداد پست: 19993 مبارکت باشه ولی زردی داره قسمت پایین گوشهاتولی زیبا شده قد۱۸۰-وزن فعلی70🧑🏼🦯وزن هدف۶۵
هلن_۷۸سابقم عضویت: 1397/12/19 تعداد پست: 8695 خوشگله من دوسدارم این مدلی زرد خوب نیس که زرد دوسداشتی؟ خدایا دمت گرم ولی اخرش نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤
مامان_نورامی عضویت: 1401/09/19 تعداد پست: 10411 به به مبارکه 🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮💨 و...🙄🤔🤨 ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘
taranommm121 عضویت: 1400/12/01 تعداد پست: 281 مبارک باشه زیباست فقط 11 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده ! 1 5 10 15 20 25 30 35 40 زیر پوست من دنیایی در جریان است❤ . برای سلامتی و سالم بغلم اومدن فندوقم لطفا دعا کنید🙏🏾🙏🏾🙏🏾🙏🏾 برای اینکه این دفعه نا امید نشم یه صلوات مهمونم میکنی 😍😍😍
گیلان_دخت مدیر استارتر عضویت: 1401/04/13 تعداد پست: 3510 قشنگهههه...چقد گرفت؟ یه تومن موهام نسبتا کوتاهه ارایشگرمم اشنا بود دلم پر میکشه یبار دیگه بگم بابا🖤 زیرگروه آبی💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙 وزن شروع۸۰. ۷۸,۸۰۰💙۷۷,۸۰۰💙 ۷۶،۷۰۰ وزن فعلی ۷۵،۵۰۰💙 هدف اول۷۶🔓 هدف دوم ۷۲🔒هدف سوم۶۸🔒هدف چهارم۶۴🔒 هدف آخر۶۰💪 پروفایل سرگروه ها 💙چالش زمستونی💙تاپیک مانکن های زیبا 💙