2777
2789
عنوان

خیانت شوهرم با زن بابای جدیدش 😭بیاین کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 2823 بازدید | 71 پست
نمیدونستممم بخدا انقدر من ساده بودم و هستم که نگوو خونوادش فوق العاده دیکتاتورن 

اینا تو ژنشون چند همسری هست یه فکری به حال خودت بکن

هر کی کاربریم رو گزارش بزنه و بترکونه حلالش نمیکنم
چه ریطی به نمایشگاه ماشین و مستخدم داره؟ طبیعت انسان ها اینجوریه که از یه جایی به بعد سنشون که بالا ...

عزیزم رو میزش ده تا قرصه من الان چه جوری باید ثابت کنم اومدم راهنمایی بخوام نمیدونستم محکومم میشم مرسی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه حرفایی زده بودن؟ پدرشوهرت نمونه بارز سر پیری و‌معرکه گیریه

به شوهرم زنه گفته به چشمات قسم هرچی از بابات گرفتیم نصف نصف چون تو‌حقت از من بیشتره بعدم دوست دارم در کنارت با هم زندگی خوبی بسازم اگه تو بخوای و دوست داشته باشی منو قابل بدونی

وقتی بچه دار نمیشه راحت میتونی طلاق بگیری مهریت رو بگیری

من سه دونگ خونم بناممه چه جوری طلاق بگیرم این تو خونه من نباشه؟😭 من گفتم بعده این همه سال مهرمو بده اول قبول کرد کفت تو فقط برو من همچی بهت میدم یه دونگ به نامت میکنم بعد باز پشیمون سد گفت طلاق بگیر مهر نمیدم چون ندارم فقطم همین خونه رو داره به وکیل گفتم گفت باید جای دیگه داشته باشه بنامش برا زندگی که بشه ازش گرفت خب من این وسط حقم چی میشه با یه ادم که بچه دار نمیشه و خائن چیکار کنم؟

نه همسرم بچه دار نمیشه

خب روی چه حسابی پس با یک مرد بددهن خیانت کار ایستادی .خدارحمت کنه پدرومادرت رو ...عزیزم از حق خودت دفاع کن جسورباش مطمئن باش روح پدرومادرت هم آرامش خواهندگرفت زنهای ضعیف همیشه بازنده وضعیف و بیمارهستن

اشتباه دفعه اول اشتباه هست برای دفعات بعد حماقت حساب میشه..شجاع باش حتی اگر نیستی وانمود کن .حداقل سالی یکبار طلوع آفتاب را تماشاکن...از کودکان دست فروش چیزی بخر...اشتباهاتت را بپذیر..و برای رسیدن به هدفت پل های پشت سرت را خراب نکن شاید روزی به عقب برگشتی راهی برای عبور و رسیدن به آنچه میخواهی داشته باشی ...باکسی که فقط میخواهد حرف خودش باشد وارد بحث نشو زیرا او چیزی برای ازدست دادن ندارد و شماراتا حد خودش پایین می آورد...
من سه دونگ خونم بناممه چه جوری طلاق بگیرم این تو خونه من نباشه؟😭 من گفتم بعده این همه سال مهرمو بده ...

خوب چرا بقیه دونگ خونه رو نمیگیری؟

هر کی کاربریم رو گزارش بزنه و بترکونه حلالش نمیکنم
خب روی چه حسابی پس با یک مرد بددهن خیانت کار ایستادی .خدارحمت کنه پدرومادرت رو ...عزیزم از حق خودت د ...

دقیقاا من متاسفانه خیلی سادم خیلیم میترسم از تنهایی انقدر منو تو زندگی اذیت کرده تحقیر کرده که جرات ندارم سواره ماشینی که خودم خریدم بشم پاهام میلرزه بس که دعوا میکنه و عصبیه قبلا هم خواستم جدا بشم باز نزاشت ولی اینبار ابن خیانت اونم با اون زن واقعا برام غیره قابل تحمله 

خوب چرا بقیه دونگ خونه رو نمیگیری؟

نمیده  وکیل گفت ببرش دفتر اسناد رسمی بگو سه دونگ و بنامم کن منم اونجا مینویسم مهریمو‌گرفتم گفت توافقی نهایت بیست روز بشه جدا بشی ولی نمیکنه اینکارو … نمیدونم چیکار کنم 

اصلا اگه مهریه نده و اذیت کنه میتونم سه دونگ خودمو بفروشم؟ کسی اینجوری اپارتمان میخره اینجوری؟

دقیقاا من متاسفانه خیلی سادم خیلیم میترسم از تنهایی انقدر منو تو زندگی اذیت کرده تحقیر کرده که جرات ...

عزیزم خودش عقده اییه خواسته درطول زندگی تورو بکشونه پایین ولی شکست نخور ارادتو قوی کن مشاور برو روی خودت کارکن فعلا باش تا بتونی خونه رو ازچنگش بکشی یاهم به همون دونگی که داری میتونی یک واحد کوچیک بگیری رهاش کن .برو سرکار خودتو از مرداب بکش بیرون ی روزی مث چی پشیمون میشه ولی اونروز دیگه شما بهش نگام نمیکنی 

اشتباه دفعه اول اشتباه هست برای دفعات بعد حماقت حساب میشه..شجاع باش حتی اگر نیستی وانمود کن .حداقل سالی یکبار طلوع آفتاب را تماشاکن...از کودکان دست فروش چیزی بخر...اشتباهاتت را بپذیر..و برای رسیدن به هدفت پل های پشت سرت را خراب نکن شاید روزی به عقب برگشتی راهی برای عبور و رسیدن به آنچه میخواهی داشته باشی ...باکسی که فقط میخواهد حرف خودش باشد وارد بحث نشو زیرا او چیزی برای ازدست دادن ندارد و شماراتا حد خودش پایین می آورد...
فقط تو فعالیت پدرشوهرت موندم🤣

هعییی وقتی پول خرج میکنه 

دو تا خونه به قبلی داد با یه ۲۰۷ برا اینم نزدیک صد تومن همین دوماهه خرج کرد پول وکیل و لباس و ات اشغال انوقت برای بچش که شوهره منه یه دفتره شصت متری داد اونم با صلح عمری همش تهدیدش میکنه ازت میگیرم 

دقیقا میخوام طلاق بگیرم چون چند ساله ازدواج کردم شوهرم حتی بچه دارم نمیشه من بخاطرش ای وی اف کردم دو ...

سه دونگ که بنامته طلاق بگیر همون به صلاحت بوده بچه دار نشدی . ولش کن این ادمو همون لیاقتش همون زنس 

بارون اومدو یادم داد تو زورت بیشتره 😔😔