2777
2789

فردا چی در انتظارمه ؟؟؟ذوق مرگ میشم‌یا نه 

ای وای از این عشق که باز اومده خونه خرابم کنه .دنیا دنیا این خونه خرابی رو دوست دارم خودم دلم میخواد خونه خراب تو باشم .

تصمیم گرفتم تو هرتاپیک حس ششمی امشب بنویسم 

امثال شما باعث تغییر ماهیت نی نی سایت به حس ششمی سایت شدین 🥴

خدایی نکنید اینکارو همه جارو با خرافات پر نکنید جایی رو برای سوالات  مهم و واقعی و رسیدن به جواب ها برای عامه مردم بذارید 

تصمیم گرفتم تو هرتاپیک حس ششمی امشب بنویسم  امثال شما باعث تغییر ماهیت نی نی سایت به حس ششمی س ...

عزیزم الان تاپیک من باعث میشه بقیه نتونن تاپیک بزنن .یکم فکر کن بعد پست بزار

ای وای از این عشق که باز اومده خونه خرابم کنه .دنیا دنیا این خونه خرابی رو دوست دارم خودم دلم میخواد خونه خراب تو باشم .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تصمیم گرفتم تو هرتاپیک حس ششمی امشب بنویسم  امثال شما باعث تغییر ماهیت نی نی سایت به حس ششمی س ...

میدونی اینجا اونقدر تاپیکای چرت میذارن که حس ششمی اصلا گم میشه توشون. خیلی ها چرت و پرت میگن 

گروه 💜 شروع رژیم 2/2/10 😊 وزن شروع 87 ... هدف اول 74... هدف نهایی 65.... وزن فعلی 79
عزیزم الان تاپیک من باعث میشه بقیه نتونن تاپیک بزنن .یکم فکر کن بعد پست بزار

باعث میشه افکار پوچ و تهی و اعتقاد به خرافه عادی بشه چشم که بهش عادت کنه کم کم رو مغز اثر میذاره همین خود شما تا قبل نی نی سایت راه میفتادی تو خیابون یکی یکی میپرسیدی حس ششمی ان و نظرشون درباره مطلب مورد نظر شما چیه ؟! خب مشخصه تحت تاثیر جو سایت و نااگاهی قرار گرفتین که برای همچین مطلب دور از ذهن و خرافه ای تاپیک میزنین این عین اشاعه خرافه است لطفا واقع بینانه به کامنتم نگاه کنید