2777
2789

اگه مایلین بگم لایک کنین دوستات

تاخدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز...😇😇😇

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دوستای گلم موضوع از اونجا شروع شد که امسال فروردین من کرونا گرفتم بعد اون ریزش موهام شروع شد من پلی کیستیک هستم ولی مشکل ریزش مو نداشتم حتی بدون دارو باردار شدم و پریود هام منظم بود ولی بعد ریزش موهام و آزمایش بازم دکترا گفتن بخاطر پلی کیستیک موهام میریزه 

شرایط سختی داشتم کلی پول خرج کردم روزی هفت هشت ها قرص ویتامین مختلف میخوردم به علاوه داروهای هرمونی مثل قرص سپیروترون و یه قرص دیگه که اسمش یادم نیست اما هیچی به هیچی

ناامید بودم ازاین دکتر به اون دکتر قرص سه جلسه سه ماهه مزوتراپی کردم که غیر درد وحشتناک و ریزش موی بیشتر هیچی برام نداشت و کلی هزینه

خلاصه قرص های هرمونی رو قطع کردم چون به شدت سیپروترون افسرده کرده بود بی اشتها شده بودم تو یه ماه ده کیلو وزن کم کردم زندگیم بهم ریخته بود کارم به روانشناس و خودکشی کشیده بو و دوره های پریود هم بهم ریخته بود واسه قرص های لعنتی هرمونی و اینکه یه سرماخوردگی دیگه گرفتم که بخاطرش هشت تا آمپول پنی‌سیلین ۱۲۰۰ زدم که اوضاعم رو بیشتر از قبل خراب کرد ریزش مویی شبیه به شیمی درمانی ها

دراین بین من از مهر ماه شروع کرده بودم به زدن ماینوکسیدیل ۵ درصد چون چاره ای نداشتم ولی خب ماینوکسیدیل یه پروسه زمان بره و من حسابی ناامید بودم و ترسیده از چیزای بدی که راجع به ماینوکسیدیل شنیده بودم در ضمن آب شنبلیله و درمان سنتی هم شروع کرده بودم که اینا هیچ تاثیری برام نداشت حتی نسخه دو میلیونی سنتی پزشک استفاده کردم ولی هیچ موهام وحشتناک تراز قبل میریخت و پریود هایی کاملا نامنظم