2777
2789

سلام دوستان

منو ۱۹ سالگی به زور شوهر دادن به یه آقای ۲۴ ساله دوستش نداشتم هیچوقت و نتونستم کاری بکنم طلاق هم نمیتونم بگیرم چون یه پسر ۴ ساله دارم مامان بابام میگن مرد خوبیه و باید باهاش زندگی کنی و پولداره و به آزروهات میرسی ولی نمیدونن خانوادش چقد اذیتم میکنن

مادرشوهرم و خواهر شوهرم همش به من توهین میکنن و پشت سر من و بچم حرف میزنن ما تو یه ساختمون هستیم و تقریبا هرروز میبینمشون هرچی به شوهرم گفتم که یه خونه ی دیگه بگیریم گوش نکرد

خواهر شوهرم همش بهم فحش میده بچشم همش بچمو اذیت و مسخره میکنه

مثلا یک بار یکی از قاشقای جهیزیش گم شده بود همش میگفت تو قاشقی طلایی منو برداشتی

هستید ادامشو بذارم

تموم شد اسکرین چت میذارم

💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تموم شد لایک کنید ممنون

امضامو تغییر دادم چون وایب خوبی ازش نمیگرفتم😊دارم روی خودم کار میکنم که ادم بهتری باشم✌️🌼من در هر تاپیک که نظر میدم اولش میگم ، به نظر من ، پس اگر نظرت با من فرق داره سریع جبهه نگیر چون من نظر خودمو تغییر نمیدم🤭اب عجل که هست گلو گیر خاص و عام بر حلق و بر دهان شما نیز بگذرد😊میرسیم به چیزایی که حقمونه🌱🦋

خیلی با خواهر شوهرم بحثم شد و حتی اومد موهامو کشید هنوزم جاش درد میکنه

به شوهرم گفتم به جای اینکه بره اون خواهرشو بزنه اومد منو کتک زد و همشم جلوی چشم پچم😔

💔