2789

سلام دوستان

منو ۱۹ سالگی به زور شوهر دادن به یه آقای ۲۴ ساله دوستش نداشتم هیچوقت و نتونستم کاری بکنم طلاق هم نمیتونم بگیرم چون یه پسر ۴ ساله دارم مامان بابام میگن مرد خوبیه و باید باهاش زندگی کنی و پولداره و به آزروهات میرسی ولی نمیدونن خانوادش چقد اذیتم میکنن

مادرشوهرم و خواهر شوهرم همش به من توهین میکنن و پشت سر من و بچم حرف میزنن ما تو یه ساختمون هستیم و تقریبا هرروز میبینمشون هرچی به شوهرم گفتم که یه خونه ی دیگه بگیریم گوش نکرد

خواهر شوهرم همش بهم فحش میده بچشم همش بچمو اذیت و مسخره میکنه

مثلا یک بار یکی از قاشقای جهیزیش گم شده بود همش میگفت تو قاشقی طلایی منو برداشتی

هستید ادامشو بذارم

تموم شد اسکرین چت میذارم

💔

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

تموم شد لایک کنید ممنون

امضامو تغییر دادم چون وایب خوبی ازش نمیگرفتم😊دارم روی خودم کار میکنم که ادم بهتری باشم✌️🌼من در هر تاپیک که نظر میدم اولش میگم ، به نظر من ، پس اگر نظرت با من فرق داره سریع جبهه نگیر چون من نظر خودمو تغییر نمیدم🤭اب عجل که هست گلو گیر خاص و عام بر حلق و بر دهان شما نیز بگذرد😊میرسیم به چیزایی که حقمونه🌱🦋

خیلی با خواهر شوهرم بحثم شد و حتی اومد موهامو کشید هنوزم جاش درد میکنه

به شوهرم گفتم به جای اینکه بره اون خواهرشو بزنه اومد منو کتک زد و همشم جلوی چشم پچم😔

💔