2777
2789
عنوان

آنچه در مورد cdمارکرها میدانیم!

| مشاهده متن کامل بحث + 1593 بازدید | 26 پست
بذار سرچ کنم ببینم میتونم این کتاب رو دانلود کنم یا نه! اتفافا دنبال یه منبع خوب میگشتم اما چون رشتم فنیه تو این مورد اطلاعی نداشتم اما ممنونم که یه مرجع معرفی کردی! ایشالله بتونم پیداش کنم و مطالعه کنم!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم این کتابی که گفتی ترجمه شده یا زبان اصلیه؟
چون الان یه فایلی پیدا کردم که ۱۴۵ مگا بایته و اگه زبان اصلیه دانلودش نکنم!
چون ترجمه اصطلاحات تخصصی برام سخته!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بذار سرچ کنم ببینم میتونم این کتاب رو دانلود کنم یا نه! اتفافا دنبال یه منبع خوب میگشتم اما چون رشتم ...

سلاااام آنا جااان.ازت خواهش میکنم این سه تا برگه آزمایشو ببین و بهم بگو مشکلمو و داروهای احتمالیمو....ممنون میشم .بقیه ازمایشام تقریبا نرماله

سلاااام آنا جااان.ازت خواهش میکنم این سه تا برگه آزمایشو ببین و بهم بگو مشکلمو و داروهای احتمالیمو.. ...

سه تا جهش انعقادی داری

اچ ال آت هم یکم بالاس

پسرم زندگی با بودن تو و خندیدنت جایی قشنگ تریه😍
سه تا جهش انعقادی داری اچ ال آت هم یکم بالاس

حس میکنم عارفی کامل ننوشته 

با حرفهات تو بقیه تاپیکها فهمیدم به عارفی امیدی نیست یه بارم اینقدر بی حوصله بود جوابمو درست حسابی نداده

اگه ازمایشهای ابن سینا رو پیش رزاقی ببرم قبول میکنه؟ اولین بار با چع شرایطی پیش رزاقی باید برم روط چند سیکل هنوز که نیومده