2777
2789
عنوان

جدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 3656 بازدید | 472 پست
نه بابا خودکشی چیه باید قوی باشیم مال من یهویی صدا پر کردن فیلم گرفتن این کارا گوشی خاموش کردن واتس ...

واقعا مثل لجن میمونه این زندگی برام ،خدا خودش کمکم کنه،به توام کمک کنه الهی

INTP(منطق دان)

واقعا مثل لجن میمونه این زندگی برام ،خدا خودش کمکم کنه،به توام کمک کنه الهی

دلم میخواد قوی بشم و بتونم همه چیز رو شروع کنم یه ریکاوری کامل فقط یادم نمونه کجا هسم کی بودم کی هسم 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

دختر لاشی و پسر لاشی باید بمیرن من هر چی تو ذهنم حلاجی میکنم میگم اخه چرا چی شده برا چی نکنه میخواست ...

خدا بهت صبر بده،من یک ماهیه نمیدونم خدا دلش ب حالم سوخته دعای مامانمه چیه که یکم آروم ترم ،بعضی وقتا مثل الان از عصبانیت ب جنون میرسم،بعدش آروم میشم،شبا تا ۵ صبح تو اینستا فقط کلیپ خنده دار میبینم ،نمیدونم آخرش چی میشه یا دیونه میشم یا چی

INTP(منطق دان)

دلم میخواد قوی بشم و بتونم همه چیز رو شروع کنم یه ریکاوری کامل فقط یادم نمونه کجا هسم کی بودم کی هسم ...

آره خداکمکت کنه،بیخیال باش ،من با بیخیالی یکم آروم ترم،سعی کن ببخشی بدیاشو،هنوزم آن نشده؟

INTP(منطق دان)

ما ادمای ساده و بدبختی هستیم فقط همینو میدونم مثل بقیه زرنگ نیسیم اگر بودیم حال و روزمون اینقدر انگل ...

اره مغزمو و قلبم   قبول دارم از. انگل  بدتره. 

انگل بدن بقیه میخوره، برا من داره گوشت و تنه خودمو میخوره

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

خدا بهت صبر بده،من یک ماهیه نمیدونم خدا دلش ب حالم سوخته دعای مامانمه چیه که یکم آروم ترم ،بعضی وقتا ...

الان اینقدر به جنون دارم میرسم دلم میخواد برم اول برادرش بعد مادرش خالش مادربزرگش بابای بیناموسش بعدم خودش همشون دست جمعی بکشم بیام به ناموسم قسم 

الان اینقدر به جنون دارم میرسم دلم میخواد برم اول برادرش بعد مادرش خالش مادربزرگش بابای بیناموسش بعد ...

وای نکن،واسه خودت شر درست نکن، بفکر آبروی خونوادت باش،متاسفانه تو ایران آبرو خیلییییی مهمه

INTP(منطق دان)

وای نکن،واسه خودت شر درست نکن، بفکر آبروی خونوادت باش،متاسفانه تو ایران آبرو خیلییییی مهمه

بابا ریدن تو ابرو ایرو منو گااااااال دادن اینا رفت ذهنمو قلبمو از خودم متنفرم حالم از خودم به هم میخوره 

آجی بخدا دارم با گریه مینویسم،منم عین توام ،دخنرای فامیل شوهرم روزی ی عکس با شوهرم برام میفرستن ،حال ...

از همسرت جدا شدی؟  

یکی از دوستامم، دوستش با عشقش ازدواج میکنه،. شب اول عقدشون. هتل کرایه میکنن تمام عکسهای تو بغل همو، بوسیدن هم واسش میفرسته (از دره دوستی  وارد شده بوده)  دوستم مرگو جلو چشاش دیده بود 

مث من از تصور   اینکه نفسم  کنار یکی دیگست دندونام  فکمو از جا در اورده،  ی شبا و روزای دستمو میذارم تو دهنم ک صدا گریم کسی نشنوه.  دستام متلاشی میشه ولی دردشو نمیفهمم. از بس  درد قلبم زیاده 

من ک  یا دارم نمایشی زندگی میکنم واسه دل خانوادم، یا  تسلیمم واسه مرگه خدا دادی

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

بابا ریدن تو ابرو ایرو منو گااااااال دادن اینا رفت ذهنمو قلبمو از خودم متنفرم حالم از خودم به هم میخ ...

منم بخدا ،بعضی وقتا میگم خودکشی کنم ی نامه بنویسم بگم بخاطر آبروتون طلاق نگرفتم من ک رفتم برین با آبرویی که دارین خوش باشین😏بخاطر بچم نمیکنم اون چ گناهی کرده روانش داغون بشه

INTP(منطق دان)

دست و پام واقعا بسته اس واسه طلاق ،فوقش بخام خودکشی کنم ولی نزدیکای سال نو آرزوم اینه ب مرگ طبیعی بم ...

دقیقا  منم. 

همش میگم   خود کشی معنی نمیده وقتی خدا گفته  ب ارامش نمیرسی. 

دوست دارم قصه دردتو بدونم 

چرا  همسرت رفته با اون؟ 

از همسرت جدا شدی؟    یکی از دوستامم، دوستش با عشقش ازدواج میکنه،. شب اول عقدشون ...

منم دارم نمایشی زندگی میکنم،شوهرم اصلا دلش واسم نمیسوزه،ب دوست دخترش اس داده رفیق کم سنتو واسم جور کن،بخدا آتیش میگیرم فکرمیکنم بهش ،قلبم کلا تیکه تیکه میشه،خیلی خرابه شوهرم باسه تا از دوستاش با یه زن رابطه داشتن

INTP(منطق دان)

همسرم با یکی دوتا نیست،تنوع طلبه،س ک س گروهی میره،من رشتیم ،زنای اینجا بیشترشون پایه کثافتکاری ان

وای بدنم یخ کرد 

دختر یکی دیگه دازه گناه میکنه تو خودکشیش کنی؟ 

دردشو تو میکشی؟ 

میشه بپرسم اگه همرست بفهمه تو با ی مرد غریبه ارتباط داری چ عکس العمملی داره؟ 

منم دارم نمایشی زندگی میکنم،شوهرم اصلا دلش واسم نمیسوزه،ب دوست دخترش اس داده رفیق کم سنتو واسم جور ک ...

نوشته سلام واقعا اذیت میشم پیامات میبینم 

فراموش کنیم بهتره 

من اذیت میشدم تو متوجه نبودی چند بار تذکر دادم بهت

ببخشید من اصلا دلم نمیخواد 

فعلا هیچ قصدی ندارن