2777
2789
عنوان

جدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 3656 بازدید | 472 پست
اذیت کردن من فقط سر دوست داشتن از حد بیشتر بود که دلم نمیخواست حتی خوانوادش رو اندازه من بخواد 

شما اشتباه میکنید کسی که زنش دوست داره ادیت نمیکنه همیشه سعی میکنه تو زندگی خوشحالش کنه راصی باشه زن از شوهرش نه اینکه ادیت کنید بعد بگین دوستش دارم این دوست داشتن نیست سعی کنید اگر دوستش دارین رفتارتون عوص کنید  

شما اشتباه میکنید کسی که زنش دوست داره ادیت نمیکنه همیشه سعی میکنه تو زندگی خوشحالش کنه راصی باشه زن ...

اذیت نمیکردم بحثمون فقط سر عشق و علاقه بیش از حد و لج و لجبازی بود مثلا از وقتی کنارم من میشنست مادرش ۱۰۰۰۰۰۰۰ هزار بار در روز زنگ میزد من ۷ سال باهاش بودم و یه شب دوست داشتم شبی که چشمام پر خواب بود میخواستم چپ کنم کنارم باشه خونمون که فرداش جنگ جهانی شد و این اتفاق ها افتاد 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خوب همین خودش خیلی بد و آزار دهنده است  پس راهی نداری جز جدایی

حتی خودمو جلو خوانوادش به بدترین شکل کوچیک کردم رفتم در خونشون انداختنم بیرون اگر من چهار بار اشتباه کردم اینم رسمش بود ؟

حالا چند روز صبر کن ببین خودش میاد اگر اومد دیگه ادیت نکن اگر نیومد تصمیمش گرفته از شما جدا بشه سعی کنید درک کنین خانماهارو تو زندگیتون دچار مشکل نشین حسادت به افراد خانواده همسر کنار بزارین اگر اون خانم شمارو دوست نداشت مطمئنا کنار شما نبود پس دوست داشته شمارو چند روز فرصت بدین تا با خودش تنها باش سبک سنگین کنه راجب شما بخواد شمارو میاد 

حتی خودمو جلو خوانوادش به بدترین شکل کوچیک کردم رفتم در خونشون انداختنم بیرون اگر من چهار بار اشتباه ...

آره دیگه 

همینه ، وقتی شما دخترش رو اذیت و ناراحت کردی اونها هم از بچشون مراقبت می کنن و اجازه نمیدن دیگه نزدیکش بشی 

به نظرم یه کاری کن 

بهش پیام بده 

بگو بیا قبل از هر اقدامی به هم یه مدت زمان بدیم منم تو آیت مدت میرم پیش روانشناس تا متوجه اشتباهم بشم و بتونم مشکلاتمون رو حل کنم 

حالا چند روز صبر کن ببین خودش میاد اگر اومد دیگه ادیت نکن اگر نیومد تصمیمش گرفته از شما جدا بشه سعی ...

من اشتباه کردم و کاملا میدونم اشتباه کردم و از کرده خودم خیلی پشیمونم خیلی اذیت کردیم همو این مدت نامزدی من خیلی  بیشتر اذیت کردم دروغ نمیگم و الان فقط دلم میخواد بمیرم کل زندگیم مختل شده من خیلی اشتباه داشتم خیلی زیاد و عذاب وجدان دارم میمیرم  

من اشتباه کردم و کاملا میدونم اشتباه کردم و از کرده خودم خیلی پشیمونم خیلی اذیت کردیم همو این مدت نا ...

انشالله خدا کمکتون میکنه حالا که پشیمون هستین مطمئنا خدا کمکتون میکنه اما اگر برگشت دیگه ادیت نکنید که اینطور ناراحت بشین 

به عنوان یک دوست خیلی ساده کنارم باش قبل از هر چیزی من میرم روانشناس تو هم با پای خودت بیا و برو قول میدم تو رفت و امدت هیچی کوچکترین حرفی بهت نزنم این رومو زمین نزن حداقل بخاطر این چند سال رابطه ای که داشتیم خواهش میکنم ازت

اینو حتی گفتم 

گفتم زمین ۱۰ میلیارد به نامت میکنم حق طلاق هم بهت میدم تعهد هم میدم ماهی یه سکه هم میدم 

توکلتون به خدا انشالله برمیگرده چند روز بهش فرصت بدین 

الان ۵ روزه میگم حق طلاقت میدم ۳۰۰۰ متر زمین یجا تو شهر بنامت میزنم 

یه زمین دیگه جای دیگه میزنم هر چی میگم اصلا انگار نه انگار

الان ۵ روزه میگم حق طلاقت میدم ۳۰۰۰ متر زمین یجا تو شهر بنامت میزنم  یه زمین دیگه جای دیگه میز ...

ته دلم روشنه 

این پیامو واسش بفرستی  بهت بر میگردع 

مثلا اگه نگار اسمشه 

نگارم نفسم زندگیم همه کسم  سلام .... 

بگم دلم تنگع برات ، خیییلی کمه  ، 

دلی نمونده برام ، 

تمام این ۶روز با یادت گریه کردم و خودمو بابته(۳تا از کارهای ک اشتباه کردی  و اون اذیت شدع بنویس )  سرزنش کردمو.... 

۶روزه آب هم ب زور خوردم ....ک ۸کیلو کم کردم ... شبا از درد یک دیقع نخوابیدن 

نگارم. زندگی  بدون تو واسم قشنگی نداره .....     بهم فرصت یع بار دیگه دیدن چشاتو بده ، بذار برات ثابت کنم این بار   نمیذارم اذیت بشی ..... 

دستی ک بخواد ناخواسته ترو بزنه رو قطع میکنم نگارم .... 

منتظر پیامت با چشای خیسم و  دلع تنگم ....... هر موقع از  روز یا شب میمونم .....  نگارم بهم  ی پیام خالی بدع تا  ب سمتت بدوووم و بغلت کنم ..... نذارم  هیچ کس ترو ازم بگیره 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

ما هنوز عقد نکرده بودیم نامزد بودیم 

دقیق نفهمیدم مشکلتون چی بود دعواتون شد؟ 

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️