2777
2789
عنوان

جدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 3656 بازدید | 472 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام الان هم که حرف میزنم با گریه دارم حرف میزنم هر چی میگم اصلا جواب نمیده 

منم با گریع  نوشتم برات ....

تلاش کن تو ک میتونی برا من نشد. ..... برا تو بشع. همینجا صدام کنی بگی برگشتیم ب هم 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

سلام الان هم که حرف میزنم با گریه دارم حرف میزنم هر چی میگم اصلا جواب نمیده 

بخون ی گوشه از درد های منو تو این تایپیک 

https://ninisite.co/discussion/topic/10153078/فک-کنم-روبیکام-هک-شده?page=1

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

چشم حتمن ممنونم ولی واقعا دوستش داشتم الهی من بمیرم 

دلم روشنه بر میگردید ب هم ....  از دلش در بیار 

الان که باز خوندم منوجه شدم

شما مردی غرور داری خب چرا اینجوری میکنی شخصیتت چقد وابسته است 

دختره رفته از دستت داده حالا که میگی انقد خوبی الله اعلم

با اون همه واسطه هم برنگشته 

شما تلاشت کردی 

برو زندگی جدید شروع کن حالت خوب کن اونم بذار پشت سرت ببینه حسرت بخوره 

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️ 
دلم روشنه بر میگردید ب هم ....  از دلش در بیار

اینقدر التماس همشون کردم که نگو هر چی گفتم بهش زمین میزنم به نامت حق طلاق بهت میدم فقط بیا بریم عقد کنیم بقران مبل بهترین خریدم تخت ۴۰ ملیون مبل ۳۰۰ ملیون خونه اجاره کردم ۲۰۰ با ۲۵ شیراز قالی ۶۰ ملیون همه چی بقران 

الان که باز خوندم منوجه شدم شما مردی غرور داری خب چرا اینجوری میکنی شخصیتت چقد وابسته است  دخ ...

نمیگم خیلی خوبم گفتم اتفاقا من بدم اون خوب بود ولی دعوا داشتیم داد داشتیم همه چی داشتیم ولی زندگیم هم به پاش ریختم حتی تولدش که دوست بودیم زیر سرویس طلا و برلیان و گوشی نمیدم به هیچ وجه ممکن 

الان که باز خوندم منوجه شدم شما مردی غرور داری خب چرا اینجوری میکنی شخصیتت چقد وابسته است  دخ ...

خودمو خیلی کوچیک کردم از خونه انداختنم بیرون با اینکه یه شهر به والله از ما حساب میبره و واقعا اسم و رسم داریم به جان مادرم 

اینقدر التماس همشون کردم که نگو هر چی گفتم بهش زمین میزنم به نامت حق طلاق بهت میدم فقط بیا بریم عقد ...

اونم اینارو دیده 

حالا ی جایی با ی رفتاری دلخور شده 

از طریق خودش نفوز کن  دل خودش نرم بشه 

خانوادش راضی میشن ب امید خدا

خدا از دهنت بشنوه کاش اینم مثل عشق خودت بر میگشت میرفت کف پاشم بوس میکردم 

بع امید خدا.

بی خبر نذارم 

نمیگم خیلی خوبم گفتم اتفاقا من بدم اون خوب بود ولی دعوا داشتیم داد داشتیم همه چی داشتیم ولی زندگیم ه ...

خب اینا تو هر رابطه ای هست

میگی همه رو واسطه کردم هر کار کردم برنگشته 

من براش متاسفم خب بهتون علاقه نداره واقعا

جرا نمیخواین قبول کنین؟

الان من خودم دو سال بود با یه آقایی تو رایطه بودم به تازگی داره جا میزنه حس میکنم رفتاراش عوض شدن و خانوادش فشار میارن بهش  سنمونم کمه ولی خب من ۲۰ ام اون ۲۱

حاضرم بیاد با هم زندگی رو بسازیم با اینکه پولم نداره کار کنیم بسازیم همین حتی طلا و مراسمم برام مهم نیست اصلا کلا چشم و دل سیرم مهم برام جنم و علاقس و سلامت که انگار اشتباه میکردم و اون پسر با جنم و مردی نیست  

این خانوم اگه ذره ای علاقه داشت بهت پای همه چیت میموند نه اینکه خوردت کنه نادیده ات بگیره ردت کنه 

شما هم شخصیتت رو بیشتر از این له نکن خودتو برو دنیال کسی که قدرت بدونه ارزش علاقت بفهمه 

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️