سلام بچه ها اول بگم من اقا هستم و جون خیلی داغون بودم اینجا پیام گذاشتم ۶ ۷ سال با یک نفر بودم تمام زندگیم رو براش گذاشتم یه جاهایی بهم دروغ میگفت و پنهان کاری که یجورایی باعث شک و شبهه شد تو زندگیمون بلاخره اخلاق خوب داشتم بدم داشتم تا اینکه رفتم خاستگاری عشقم نامزدی کردیم همه فهمیدن ۲۵ اوم عقدمون بود خونه بهترین جا گرفتم بهترین مبل قالی تخت خودش حتی وسایل خوب وقتی میومد پیشم مادرش خیلی زیاد زنگ میزد آخرش دعوامون شد شدید و کشید به فحش و اینا من جلو دهنش رو دو بار گرفتم که میگفت زدی تو دهنم نمیدونم صدامو پر کرده بود چند بار تو دعوا فیلم ازم گرفته بود الان ۶ زوزه رقته اومده وسایلش هم برده نمیگم من خوب کامل بودم من خوب بودم بدی هم داشتم من اصلا نمیگم من خوب بودم اون بد من بد عالم ولی الان ولم کرد و رفت رفته به همه خوانوادش هم گفته خالش هم تازه از تهران اومده اونم طلاق گرفته بوده نمیدونم خیلی سخته دارم میمیرم در ضمن من از خوانواده ثروتمند و اسم و رسم داری هسم که اینا اصلا برام ملاک نبودن و نبستن ولی هر چی درم مادرم هر کی واسطه شد نه خودش قبول میکنه نه خوانوادش ولی دیگه دارم میمیرم الان ۵ ۶ روزه این اتفاق افتاده ۸ کیلو وزنم اومده پایین میل به هیچ چیز ندارم زندگیم شده فقط گریه فقط گریه فقط گریه تو فکرم همش یا فکر دزدیدنش هسم زندگی جدیدی شروع کنم یا فکر خودکشی کم آوردم واقعا
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
زنه هیچ وقت زندگیشون ترک نمیکنه تا کارد به استخونشون بخوره ببین چقدر ادیت کردین که گداشته رفته الانم دنبالش نرو تا کمی آروم بشه اگر خودش بخواد دوست داشته باشه بر می گرده
حضوری برو اگر بازم گفت نه نمی خوادت دیگه ولش کن شاید یه کاری کردی که از چشمش افتادی وق ...
حضوری کجا برم اخه ؟ هر چی میرم دم در خونشون نیستش ببینمش من هی کار بدی نکردم فقط بخاطر عشق و علاقه بیش از حد میخواستم اون فقط مال من باشه همین که کل دعوا ها. و سر و صداها برا همین بود