2777
2789
عنوان

جدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 3656 بازدید | 472 پست
ب منن گفتن خدا اونو گرفت تا بهترینا بهت بده   گفتم بهترینا واسه خدا خودش، بهترین ...

بابام بهم میگه مرد گریه نمیکنه خفت خار خاک بر سر هر دختری که اراده کنی برات میگیرم فلان بیشان گفتم هیچی نگو یه گوشه ساکت بشین من اسم الناز داره میاد تنم میلرزه گریم میگیره دیوونه میشم نمیفهمه عاشقم عاشقشم دارم میمیرم نمیفهمه دلم میخواد صبح بیدار نشم نمیفهمه از خدا فقط یه چیز میخوام اونم اینه که با یه معجزه الناز برگرده 

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

چه اشکالی داره مگه ماشین نداری برو آدرس دقیقش هست کلواس سیدعلی روشنی بیای کرمانشاه بگی بگی کلواس به ...

نه پرواز میگیرم میرم اگر واقعا کارش درسته میرم من برا رسیدن بهش حاضرم هزار جا خار بشم 

بابام بهم میگه مرد گریه نمیکنه خفت خار خاک بر سر هر دختری که اراده کنی برات میگیرم فلان بیشان گفتم ه ...

حالم خیلی بده ب خدا بلند بلند گریه کردم با حرفات.... 

اتفاقا مرد گریه میکنه. 

خدا خودش کنارمه چقدر  پتو و لباس میذارم دهنم صدای گریه ام نره... چقدر میشنم تا نفسم بیاد چقدر تهوع و سر درد  داارم می کشم 

نه درمون میکنه، نه خلاصم میکنه  

بجنگ براش.... بازم بهش پیام بده صبر مثل سمه برات... 

نذار  ب نبودنت سر کنه.... بذار جواب نده... حداقال میخونه که... 

من دردامو ب هیچ کس نمیتونم پیامک کنم 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

حالم خیلی بده ب خدا بلند بلند گریه کردم با حرفات....       اتفاقا مرد گر ...

خاموش کرده خطشو اما واتش هست نمیخوام به نبودم عادت کنه تاحالا به زور نگهم داشتن هی میخواستم گل بگیرم برم در خونشون امروز رفتم از زیر درشون هی نگاه میکنم ببینم میتونم ببینمش دلم آروم بگیره بخدا التماس هایی که به خوانوادش کردم باید ببینی 

خوانواده ما ار ملاکین منطقمون هستن و خیلی پر ادعا ولی من اصلا هیچ چیز اینا جز الناز برام مهم نیست اصلا ادعایی هم ندارم دلم میخواد برگرده بشینم خودم براش لاک بزنم موهاش ببافم کوچیکیش کنم بشینم براش قصه بگم به والله میگم من خیلی اشتباه داشتم از دستش دادم الان میشه ۸ روز که رفته صدای همه رو مخمه صداها تو گوشم صد برابر میشن حتی دلم نمیخواد صدای خوانوادم رو بشنوم فقط میخوام اون برگرده فقط اون برگرده من پاشم عاشقانه از نو بزنم زمین همه چیز رو شروع کنم ای خدا یعنی میشه یعنی معجز داری اگر داری اینجا نشون بده 

حالم خیلی بده ب خدا بلند بلند گریه کردم با حرفات....       اتفاقا مرد گر ...

خاموش کرده خطشو اما واتش هست نمیخوام به نبودم عادت کنه تاحالا به زور نگهم داشتن هی میخواستم گل بگیرم برم در خونشون امروز رفتم از زیر درشون هی نگاه میکنم ببینم میتونم ببینمش دلم آروم بگیره بخدا التماس هایی که به خوانوادش کردم باید ببینی 

خوانواده ما ار ملاکین منطقمون هستن و خیلی پر ادعا ولی من اصلا هیچ چیز اینا جز الناز برام مهم نیست اصلا ادعایی هم ندارم دلم میخواد برگرده بشینم خودم براش لاک بزنم موهاش ببافم کوچیکیش کنم بشینم براش قصه بگم به والله میگم من خیلی اشتباه داشتم از دستش دادم الان میشه ۸ روز که رفته صدای همه رو مخمه صداها تو گوشم صد برابر میشن حتی دلم نمیخواد صدای خوانوادم رو بشنوم فقط میخوام اون برگرده فقط اون برگرده من پاشم عاشقانه از نو بزنم زمین همه چیز رو شروع کنم ای خدا یعنی میشه یعنی معجز داری اگر داری اینجا نشون بده  نمیدونم چی بگم 

خاموش کرده خطشو اما واتش هست نمیخوام به نبودم عادت کنه تاحالا به زور نگهم داشتن هی میخواستم گل بگیرم ...

شما ک مشاوره میری دیگه نیاز نیست کسی نصیحتت کنه دوست عزیز.زنا ازمردای آویزون خوششون نمیاد اگه اینطور ک میگی وبا کمالاتی یکم اقتدار مردانگیتو حفظ کن ینی چی زرت وزرت بهش زنگ میزنی اونم فکرمیکنه خبریه.یکم خودتو بگیر واسش تا اونم اگه دوست داشته باشه ترس از دست دادنتو داشته باشه.ینی چی هنوز هیچی نشده آنقدر بهش باج میخوای بدی فلان هکتار زمین و فلان حق طلاق و بیسار .دوروز دیگه چطور میخوای نگهش داری؟؟ 

عزیزم مگه شماطرفت متاهل نیس دیگه بنظرم فکرکردن بهش بیهوده س وگناه

بیهوده هست، 

ولی گناه نیس

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

یعنی میدونستی طرف زن داره  رفتی داخل زندگیش؟؟عجبا

چون  همه چیزو نمیدونی عجیبه