2777
2789
عنوان

جدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 3656 بازدید | 472 پست
شما ک مشاوره میری دیگه نیاز نیست کسی نصیحتت کنه دوست عزیز.زنا ازمردای آویزون خوششون نمیاد اگه اینطور ...

نمیدونم درسته ولی بدم سوختم و منو سوزوندن و جیگرم آتیش گرفته واقعیت ممکن 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شما ک مشاوره میری دیگه نیاز نیست کسی نصیحتت کنه دوست عزیز.زنا ازمردای آویزون خوششون نمیاد اگه اینطور ...

من نمیگم من کامل هستم اصلا اما خوبی هم داشتم بدی هم داشتم کامل کامل هم نیستم که بگم زیاد با کمالات هستم 

یه کاری بکن ب نظرم هرجور شده ب الناز بگو تو روخدا دوسه جلسه بریم مشاوره بگو پیش جادوگر نمیریم که دکتره،بگو بخدا دیگ مزاحمت ننیشم ولی مشاوره باید باهام بیای بگو وگرنه دست برنمیدارم ازت بگوجلسات مشاوره تموم شد دیگ کاری ندارم بگو همش در روز یکی دوساعت وقتتو میگیره،اگ سختت نیس جوابشو اینجا بگو بچه ها کنجکاون،انشالله بهش برسی

INTP(منطق دان)

یه کاری بکن ب نظرم هرجور شده ب الناز بگو تو روخدا دوسه جلسه بریم مشاوره بگو پیش جادوگر نمیریم که دکت ...

اتفاقا گفتم میگه نه گفتن حتی در حد ۲۰ دقیقه یجا بشینیم با هم صحبت کنیم قبول نمیکنه جواب نمیده 

کجا میتونم اسکرین بفرستم کسی نبینه ؟ 

بهت پیام داد؟

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

بهت پیام داد؟

اره گفته که من جز گریه و ناراحتی چیزی ندیدم از این حرفا یجورایی منکر همه روزای خوبمون میشه واقعیت و اینکه الان با یه دعا نویس صحبت میکردم ترکیه هس آدم خیلی خوبیه میگه دعا جدایی برات گرفتن کسی که قبلا تو زندگیت بوده و دعا و طلسم برا رابطتتون میگه این دختر هم حالش داغونه پا پیش نمیتونه بزاره 

اره گفته که من جز گریه و ناراحتی چیزی ندیدم از این حرفا یجورایی منکر همه روزای خوبمون میشه واقعیت و ...

دعاش رو بگیر من اعتقاد شدید ب  سر کتاب و دعا دارم البته دو ساله معتقد شدم  

قبلا با عقلم جور در نمیومد

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

اره گفته که من جز گریه و ناراحتی چیزی ندیدم از این حرفا یجورایی منکر همه روزای خوبمون میشه واقعیت و ...

حالا امتحان کن ضرر نداره،ببین با دعا درست میشه،منم بخدا حس شیشمم گفت ممکنه کار ی زن باشه ،من از خونواده الناز مطمئنم کاری نکردن چون تو ب این خوبی چرا دخترشونو بهت ندن،درخواست دوستی میدم قبول کن اونجا اسکرین هارو بده

INTP(منطق دان)

گفت ۱۲ ملیون بده کارتو درست میکنم نمیدونم موندم بدم ندم چکار کنم 

نه نده اصلا نده. 

حالا امتحان کن ضرر نداره،ببین با دعا درست میشه،منم بخدا حس شیشمم گفت ممکنه کار ی زن باشه ،من از خونو ...

من یخورده اخلاقم تند بود و منکرش نمیشم و بخاطر یه روز که مادرش چندین فحش به من داد منو ریخت به هم و کینه گرفتم از این نمیگم من کامل و خوب بودم بارها هم گفتم اخلاقم تند بود ولی چیزی تپ دلم نبود سریع آروم میشدم و حل میشد