2777
2789
عنوان

جدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 3656 بازدید | 472 پست
ایشالله قسمتت باشه بدون اینا برگرده بهت  

همون خودمم به لحظه فکر کردم نامزد خودمه 

میدونی خیلی از این زنا که پست گذاشته بودن احساسی حرف میزدن خوب یارو بزارید ۱۰ جلسه برن مشاوره ببینن زندگیشون چی میشه مشاوره چی میگه ای فلان کن ای بگیر ببند یکی نیست بگه پاشو جمعش کن تو خودت شوهرت از سگ سگ تره بعد میای زندگی بقیه رو میریزی به هم خدایی بعضی ها شورش در آوردن 

همون خودمم به لحظه فکر کردم نامزد خودمه  میدونی خیلی از این زنا که پست گذاشته بودن احساسی حرف ...

اره دیدی ک من نتووستم بگم بقیه درست میگن اصلا 

من الان دارم با هق هق ب خاط ی حرف شما ک منو یاده نفسم انداخت  گریه میکنم 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره دیدی ک من نتووستم بگم بقیه درست میگن اصلا   من الان دارم با هق هق ب خاط ی حرف شما ...

چی کدوم حرفم منم به مردم اشتباه زیاد داشتم نامزدم هم اشتباه داشت اما من بیشتر الان پشیمونم که همه چیز رو درست کنم اون نیستش و چشام پر اشکه و حاضرم هر چی دارم و ندارم بهش بدم فقط معجزه وار به زندگیم برگرده همین بخدا 

نه محرم نبودیم کاش بودیم 

این حرفت بلند بلند گریه کردم 

آخه روزی ک زنش دادخواست طلاق داده بود زنگش زدم 

بهش گفتم تو ک خیانتی ب زنت نکردی هر چ بوده مال قبل بوده 

داشتم بهش میگفتم، برو ب زنت بگو ما  هر چ بوده جلو خانوادهامون بوده  اگه دست هم گرفتیم یا بغل کردیمم چند ثانیه یواشکی بوده، ما ک نه خلوت داشیم با هم،  ک ی هو گفت کاش داشیم (اسممو صدا زد) کاش داشتیم. 

(فکر کن زن حاملش  ک 5 ماه ازدواج کرده خونه باباش بود ب خاطر فهمیدن رابطمون ب جا  اینکه با خودش بگه کاش  اصلا این چیزا نبود ک زندگیم بپاشه 

با اطمینان و حسرت گفت کاش  داشتیم... 

حالم خیلی بده امشب. 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

چی کدوم حرفم منم به مردم اشتباه زیاد داشتم نامزدم هم اشتباه داشت اما من بیشتر الان پشیمونم که همه چی ...

خداااا.. خداااااا... 

یادته چقدر قسمت دادم نفسم ازم جدا نشه؟ شد.... 

ولی ازت خواهش میکنم.  این آقا رو نسوزه تو حسرت عشقش... خودت صلاح ببین تا نامزدش برگرده.... خودت ارومش کن تا گریه نکنه.. 

این حرفت بلند بلند گریه کردم   آخه روزی ک زنش دادخواست طلاق داده بود زنگش زدم  ...

دقیقا کاش محرم بودیم کاش زودتر عقد کرده بودم کاش برگرده ای کاش کاش کاش کاش و هزار کاش که فقط داره مثل خوره منو میخوره و جونمو میگیره من عاشق نامزدم هسم و خیلی هم آدم اذیت کاری بودم نمیگم عالی بودم و الان فقط میخوام برگرده نوکریشو کنم واسلام الان تلنگر زشتی به زندگی من خورد و الان فهمیدم اگر برگرده میشم پروانه دورش میگردم میسوزم براش تا ببینم پیشرفتشو

خداااا.. خداااااا...   یادته چقدر قسمت دادم نفسم ازم جدا نشه؟ شد....  و ...

ممنون از دل خستت ممنون از دل سوزانت من دیگه میخوام با خدا با همه قهر کنم اگر عشقم بهم برنگرده دنیا رو بهم میریزم هر کی هر چی نمیخواد بگه من مشاوره بهم میگفت خسرو شیرین نمیدونم لیلی مجنون اینا هم عاشق بودن بهم نرسیدن گفتم ولی من میخوام بهش برسم اشتباه کردم الان فرصت جبران میخوام اگر خدا بخواد بهم برش نگردونه هیجوقت دیگه هیچی رو قبول ندارم هیجوقت  

دقیقا کاش محرم بودیم کاش زودتر عقد کرده بودم کاش برگرده ای کاش کاش کاش کاش و هزار کاش که فقط داره مث ...

انشالله این اتفاق فقط دست اندازی بوده ک جفتتون باید رد میکردید تا بیدار بشید 

و بقیه مسیر رو کنار هم بیدار و خوشحال  طی کنید 

انشالله ب زودی منو صدا زنید بگید نامزدتون برگشته

انشالله این اتفاق فقط دست اندازی بوده ک جفتتون باید رد میکردید تا بیدار بشید   و بق ...

خدا کنم برگرده انشالله برگرده به یاری خدا وای که اونروز به جان مادرم به مرگ عزیزام ۵۰۰ نفرو یجا غذا میدم نییت امام رضا کردم برگرده دوتا گوسفند بکشم به ۵۰۰ نفر هم غذا بدم 

ممنون از دل خستت ممنون از دل سوزانت من دیگه میخوام با خدا با همه قهر کنم اگر عشقم بهم برنگرده دنیا ر ...

ب منن گفتن خدا اونو گرفت تا بهترینا بهت بده 

گفتم بهترینا واسه خدا خودش، بهترینه من اون بود ک نداد. 

از نظر من  دروغه ک ب عشقت نرسی چون خوشبختیت توش نیس.... بابا من میخواستم بد بخت باشم ولی کنار اون باشم ، کی از من پرسید؟ کی پرسید و ازم گرفتش؟ 

بد بخت بودمم چوب اشتباهمو میخوردم، الان چوب چیو میخورم از گریه و حسرت و سر درد  استفراغ میکنم.. دنیا تو چشم سیاهه! 

اخ ک کلمات چقدر تو دردم  ناکاملن

کجا هستش

کرمانشاهه گفتم که من قهرکرده بودم والان ۱هفته ست برگشتم راستش قبلش دعاکردم وواقعاهم معجزه شوتوزندگیم دیدم اصلانمیخوام تبلیع کنم دارم دلی بهت میگم چون میبینم مثه من داری زجرمیکشی اگه بچه اینجاباشی میشناسیش معروفه

ب منن گفتن خدا اونو گرفت تا بهترینا بهت بده   گفتم بهترینا واسه خدا خودش، بهترین ...

دقیقا همینه منم دخالت و اعصاب خوردی هایی که خوانواده خودش درست میکردن و اعصاب خوردی های که بابام درست میکرد برا من باعث شد که همش بحثمون بشه منم خیای اشتباه داشتم خیلی زیاد ولی ای خدا برگرده فقط برگرده تک تکشو تک تکشو براش جبران میکنم بقران برگرده به مرگ خودم زندگیمون رو براش گلستون میکنم