یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
واسه خودم تاسف میخورم که همچین تفاله هوایی دوستامن😊🚶🚶🚶
یک عدد جوان مذکر(👦) ایرانی که با ۲۲ سال سن الان سرباز۰ِ دوستانی که میگن ی موجود مذکر تو نی نی سایت چیکار می کنه من حوصلم سر رفته همین منم جای داداشتون یکم جمو جور تر بشینین منم جام شه 🙃قول میدم کم حرف بزنم بیشتر گوش کنم🤐
کسی که میتونه به هم جنس خودش رحم نکنه وای به حال جنس مخالفش!!
😐🖕
ته قلبم انگار یه استخر غمه.ماههاست کسی استفادهش نکرده،آبش راکده،روش پر از برگه، شمشادای دورش زرد شدن،گلدونای اطرافش خشک شدن،آبش کم کم داره بو میگیره.نفس عمیق که میکشم یه موج کوچیک روی سطح آب پدیدار میشه ولی انگار نه انگار.خورشید داره غروب میکنه،کلاغها سر صنوبرها دارن گریه میکنن🍂🖤
خدایااااا ازت ممنونم بابت همه چی ازت میخوام هر کسی هر مشکلی هر حاجتی داشته باشه صداشو بشنوی و حاجت رواش کنی انشالله ممننونم بابت همه چی قوربونت برم خداجونم🤲🤲♥️💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋