این آقا کلا کرم زیاد داره و قبلا هم ب یکی دیگ پیشنهاد داده بود
من با کرم و اینا کار ندارم.
این حرفا برا تبرعه س.
خانمه که میدونه متاهله باید بزنه تو دهن اون آقا.
من هر چی دهنم دربیاد به دوستم میگم و قیدشو میزنم.
وای چقد عصبی شدم الان
✨من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد.✨
گروه ایتا داریم ۲ ساله نتایج بالا....اگ میخواهید به وزن دلخواهتون برسید و مانکن بشید (رایگان)کالری شماری و ورزش چت و تعامل.. https://eitaa.com/joinchat/2451898729C0369ec4b70
مگه من زندگي بقيه رو دارم خراب ميكنم؟درستشم ميدونم ك نميتونم بكنم پس سكوت 😊
بابا ايول…بابا گنده😏 بيكارِ علافي كه گزارش ميزني من مغازه سيم كارت فروشي دارم تو بزن حالا😊❤️ تعصب داشتن و افتخار كردن واسه چيزايي كه خودمون تو انتخاب و بوجود اوردنش هيچ نقشي نداشتيم ( مثل دين!قيافه!محل تولد و……)مسخره ترين كاريه كه متونيم انجام بديم ) به اعتقادات نظرات هم احترام بزاريم وسعي نكنيم عقيده كسي رو بزور عوض كنيم!!! فقط انسانيت🍃#كاربر قديمي هستم
دختر بچه یی که گم شد تو دنیایی آدم بزرگا🎈 چرا تا نوبت جوانی ما شد همه چی در سطح جهانی به فنا رفت🎃 ولی تهش نه سرانجام کار خوب شد؛نه مارستگار شدیم🥀 تو خوشگلو پولدار باش؛من بهت قول میدم طرفت تو رو واسه خودت بخواد👑کاربری دست دو نفر نیست اگه یه جا یه چیز گفتم جای دیگه یه چیز برای رد گم کنیه🤪🤪
بنظر من آدما رو از دوستای اطرافشون میشه شناخت. برای همین با همچین آدمی دوستی نخواهم داشت. ناخوداگاه بعد یه مدتی قبح این مسائل برات میریزه. و همچین آدمی قطعا به زندگی تو هم رحم نخواهد کرد
نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»