2777
2789
عنوان

مطمئن شدم که شوهرم بهم خیانت میکنه 😭

24668 بازدید | 109 پست

دست و پام داره میلرزه 

دلم میخواد جیغ بزنم، گریه کنم، داد و فریاد کنم 

ولی باید دهنمو ببندم 😭😭

خانوما من حدود یک ساله که ی حسی بهم میگفت شوهرم با ی دختره سر و سری داره 

تا حالا چندین بار در این مورد تاپیک زدم 

همین چند وقت پیش که باردار بودم شماره دختره و تو گوشیش دیدم ولی پیامی چیزی نبود 

بهش گفتم داد و بیداد کرد، ظرف شکوند 

که تو مریضی 

تو به من مشکوکی 

بچه رو سقط کن نه تو رو میخوام نه بچه 

منم 6 ماهه باردار بودم، نمیتونستم سقط کنم 

خلاصه که ی مدت بعدش ی مشت دروغ تحویلم داد که این شماره داداشش هست و حتما داده به این و... 

من شرایطم خیلی بد بود نه میتونستم بچه رو سقط کنم نه میتونستم برم 

مجبور شدم باور کنم. 

مجبور شدم خودمو گول بزنم. 😭😭😭

ولی این حسم شکم از بین نرفت 

ما دانه های طوفان دیده ایم به هر جا رسیم سبز خواهیم شد... 🌱کابری چهارم 😐💔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هعی

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست

تا الان  که ی رسید دیدم  که همسرم بحسابش پول زده

ب تو چقدر پول میده؟

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست

چقد زده بود به حسابش؟ 

شماره دختره رو بردار   پدرشو دربیار

شنیدم که ضامن اهو شدی امام رضا  میشه ضامن منم بشی پیش خدا؟با گریه هام میاد غم هامو حل کنه   نزدیک میشه تا منو بغل کنه   از اسمون شهر  خیلی پایین تره   درو که وا کنی  ❤️خدا❤️ پشت دره.....   برای حاجتم یه صلوات بهم هدیه میدی   خداوند فرمودند با زبانی دعا کنید که با آن گناه نکرده باشید   از دیگران بخواهید برایتان دعا کنند  زیرا با زبان آن ها گناه نکرده اید     با خوشحالی دیگران خوشحال شو نوبت تو هم میرسه😍😉      او که در شش ماهگی باب الحوائج میشود  گر رسد سن عمو حتما قیامت میکند      اباصالح التماس دعا هرکجا رفتی یاد ما هم باش