2777
2789
عنوان

مطمئن شدم که شوهرم بهم خیانت میکنه 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 24668 بازدید | 109 پست

سلام شما چکار کردی؟منم شوهرم بهم خیانت کرد پیامارو دیدم اونم نه با ی نفر با کلی زن هرزه من درجا بهش گفتم فلانی کیه چرتش پاره شد اولش زد زیرش بعد قبول کرد به خواهراش گفتم ریدن درو پیکر برادرشون اینم بگم دوتا بچه دارم یکی ۷ ساله یکی ۲ ساله

خدایا همه نی نی هارو سالم برسون دست ماماناشون کوچولو منم سالم بهم برسون و دختر قشنگمم برام سلامت نگه دار الهی آمین🙏🙏

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

الانم همش میگم نکنه باز خیانت کنه البته تهدیدش کردم خیانت بعدی رسوایی براش داره تو کوچه و خیابون و محل کارش جلو همه میام دادو بیداد ابروشو میبرم تا دیگه سرشو تو شهر نتونه بلند کنه.امیدوارم دیگه خیانت نکنه خدا لعنت کنه زنای هرزه و خیابونی و مردای خیانت کار رو 

خدایا همه نی نی هارو سالم برسون دست ماماناشون کوچولو منم سالم بهم برسون و دختر قشنگمم برام سلامت نگه دار الهی آمین🙏🙏
سلام شما چکار کردی؟منم شوهرم بهم خیانت کرد پیامارو دیدم اونم نه با ی نفر با کلی زن هرزه من درجا بهش ...

شوهرخواهر منم همین بود یه خانومی براش معجزه کرد اسمش یلداس ٠٩٢٢۴٩۴٣٢٣٧ شوهرش تو چهل روز زیرو رو شده خدارو شکر