2777
2789
عنوان

اون کاربری ک گف ب داداشم ت ج ا و ز شده،

| مشاهده متن کامل بحث + 1249 بازدید | 69 پست
سعی کنین با بچه هاتون رفیق باشین تا بتون اگه بلایی سرسون اومد راحت باهاتون در میون بزار. 

درسته،یاید باهاشون نزدیک بود ک همه چی رو بگن👌

قدری شادی با خودت به خانه ببر...راه خانه ات را ک یاد گرفت....فردا،با پای خودش می آید....🌱
درسته،یاید باهاشون نزدیک بود ک همه چی رو بگن👌

من خودم پسرم ولی مردا واقعا عجیب تر از چیزین که فکرشو آدم بکه. 

کاربر آقا🌵🌵🌵.                                               سنگ دل 😘                                                   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم پسرم ولی مردا واقعا عجیب تر از چیزین که فکرشو آدم بکه. 

چندسالته؟چرا اینجا عضو شدی،فک می‌کنی برات مفیده؟؟؟؟

قدری شادی با خودت به خانه ببر...راه خانه ات را ک یاد گرفت....فردا،با پای خودش می آید....🌱

من ب بابام همه چیو توضیح دادم بابام خودش گفت پیگیری میکنم کارت نباشه 

چون فامیلیم بابام گفت بحث ابروعه و رضایت دادن ولی باهاشون برخورد کردن جوری ک پسرا و پدر و مادراشون با اشک و گریه اومدن در خونه و میخواستن کاری بهشون نداشته باشیم و میگفتن تا آخر عمر چاکر و نوکریم ک بابام برخورد جدی تری کردن و گفتن امثال شماهان ک ممکلت ب فساد کشیده شده و باید تقاصتونو بدین 

چندسالته؟چرا اینجا عضو شدی،فک می‌کنی برات مفیده؟؟؟؟

آره حد و حدود خودمو میدونم فقط مشکلاتی که نمی تونم با کسی در میون بزارم رو اینجا کمک میگرم کاری با کسی ندارم حریم و حرمت دیگران رو واردش نمی شم تا حریم و حرمت خودم حفظ بشه. 

کاربر آقا🌵🌵🌵.                                               سنگ دل 😘                                                   
من ب بابام همه چیو توضیح دادم بابام خودش گفت پیگیری میکنم کارت نباشه  چون فامیلیم بابام گفت بح ...

رضایت دادنننننن🙄چراخوب،طفلی داداشت چی میشه؟؟نباید رضایت میدادین،چقدر ساده برخورد کردین

من ب بابام همه چیو توضیح دادم بابام خودش گفت پیگیری میکنم کارت نباشه  چون فامیلیم بابام گفت بح ...

راستی حال داداشت چطوره؟؟

رضایت دادنننننن🙄چراخوب،طفلی داداشت چی میشه؟؟نباید رضایت میدادین،چقدر ساده برخورد کردین

داداشم رو هم بردیم پیش مشاور 

اون همراه بابام بوده موقعی که باهاشون برخورد کرده خیلی روحیش بهتر شده 

آره حد و حدود خودمو میدونم فقط مشکلاتی که نمی تونم با کسی در میون بزارم رو اینجا کمک میگرم کاری با ک ...

سعی کن با مادرتون یا خواهرتون درد دل کنی،این فکر من بود بازم هر طور مایلی،موفق باشی🌷

داداشم رو هم بردیم پیش مشاور  اون همراه بابام بوده موقعی که باهاشون برخورد کرده خیلی روحیش بهت ...

مهم داداشته،اگه حالش خوبه خداروشکر،بازم تنهاش نذارین