2777
2789
عنوان

مادران دارای فرزند نوجوان ( متولدین ۸۰)

| مشاهده متن کامل بحث + 1588 بازدید | 74 پست
پسرم همسن پسر شماست. دخترک کوچیکتر. گاهی فکر می کنم اصلا به هیچ چیز اهمیت نمیدن. هر دو به شدت اهمال ...

☹️ انگار اکثرا با همین مشکلات درگیریم

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

منم دو تا نوجوان تو خونه دارم. گاهی خیلی سخت میشن. گاهی هم انقدر منعطف که باورت نمیشه همون بچه س.😑

👍🤦

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این تاپیک رو ادامه میدم به امید اینکه از هم یاد بگیریم و بهم کمک کنیم 

🌹❤️

من متولد هشتادم:) از کدوم خواستم شروع کنم؟؟ درک نمیشیم!! از نظر خیلیا بچه ایم ..  وقتی ح ...

مگه سندروم پیش ازقاعدگی وتغییر خلق ورفتارمگه مال دهه هشتادی هاس؟  

امضامزیرسرت ی کم ذغال ونمک ونون خشک بزارتومشمای فریزر بزارتابالشت بخاب.دیگ کابوس نمیبینی.کابوسای وحشتناک جن وچیزای ترسناک منظورمه،این تجربه ی منه،شباساعت۳شب ازخواب میپریدم،چون توخواب میدیدم یکی باصورت وحشتناک دنبالمه یا یکی بااره برقی میبُرّه بدنمو،یاتوتاریکی جن دنبالم بود،ایناروگذاشتم زیرسرم و دیگ ندیدم.خانومایی ک زیر۲۰سالید ومجرد،براتون میخام نصیحت کنم.نزارید حسرت چیزای کوچیک ب دلتون بمونه.من مجرد ک بودم نمیزاشتن آرایش کنم.الان همسرم کاری نداره بهم ولی هرچه قدر هم آرایش میکنم بازم حسرت هست برام.انگار ک هیچ لذتی نداره،همه چی ب وقتش قشنگه.کافی شاپ برید بادوستاتون.بازار برید بادوستاتون.برید کتابخونه باهمدیگ خوب باشید.تنهایی برید گردش.عصری دلت گرفت برو پارک منتظرنمون ک یکی بیاد ببرت.برادل خودت،بروکاشت ناخن،مثلا وقتی پریودی.اگ غسل باکاشت روقبول نداری.برو دوتا موی مدل شاخ سوسکیتو رنگ کن.میبینی؟اینابرای من حسرته.خییییلی چیزای کوچیک هست.شاید براهمتون بی ارزش باشه اما برامن باارزشه.چون منع شدم.مادربزرگم منعم میکرد.نزارید حسرت چیزای کوچیک تودلتون بمونه.

ممنون میشم کم تر سعی کنید مانوجوونا رو اصلاح کنید و تاثیر بزارید رومون 

ما نوجوانان گاهی برای سنمون میریم توی غار خودمون لطفا درک کنیم 

کمتر نمک روی زخممون بپاچید کمتر سرکوفت بزنید ماها تا اومدیم یه چیزی از درس و زندگیمون بفهمیم کرونا اومد تر زد توش 

مدیر عامل کارخونه کافور سازی 😅          مرغ آمین همیشه بالای سرمه       

تنها خواستم اینکه:::))))

ولللللللللللللللللللللللللللم کنید توروخدااااااااااااااا ولم کنید  

من تو مذهبی ترین کشور جهان کافر شدم. این سرزمین برام سودی نداشت ، ولی میزنم براش سَر ، زمین... .
پسر خودم قبل از دوره کرونا درسهاش نسبتا خوب بود اما تو دوره آنلاین افت داشت امسال دوباره یکم بهتر شد ...

مثل دوتارفقیم باهم بیست سال تفاوت سنی داریم .توکارهاش زیادکنکاش نمی کنم 

به عنوان یه دهه هشتادی میگم با بچت رفیق باش

هرچقدرررر بیشتر محدودش کنی بیشتر ازت دور میشه و دروغگوتر میشه

نمیگم کلا رهاش کن نه ولی با رعایت همون  چار چوب بزار تو محدودیت نباشه

حتی اگه تو این دنیا مال من نشی تودنیای دیگری روح تورا ملاقات خواهم کرد و شاید در آن دنیا مال من شوی:)🕊.. در رویا مال منی ولی در حقیقت رویای منی🙂و چشمانت آخرین تصویریست که هنگام مرگ به یاد خواهم آورد😇 اگه بگن بهترین لحظه عمرت کی بود میگم همون لحظه ای که واسه اولین بار باهاش چشم تو چشم شدم👀متعهد💘یه نصیحت از من به تویی که داری اینو میخونی  تو زندگیت لطفااااا به هیچکس اعتماد کامل نکن حتی همون شخصی که الان از ذهنت گذشت اینو آویزه گوشت کن هیچ چیز از هیچکس بعید نیست و آدما بدترین ضربه هارو از بهترین آدمای زندگیشون میخورن..(من از بیگانگان هرگز ننالم که با من هرچه کرد آن آشنا کرد)🖤🖐🏼یه درونگرا🤞رنگ مورد علاقم بنفشههههه💜 آیگین هستم به معنی دختر ماهرو یا زیبارو🍓 با افتخاردختر ترکم و لهجه دارم چون یه زبان بیشتر از بقیه بلدم🤓😌 علاقه به خوراکی های شیرین دارم و عاشق انواع کیک و شکلات و دسرم 🤤🍫🍬🍭🎂🍰🥧🍦🍡🍩🍪🍫🍧🍨🍮🍹

من رفتارای مامانم با خودمو میگم براتون،رفیقه رفیقه رفیقه، توجهشو بهم نشون میده،به اعتقاداتم گیر نمیده اگر چیزی باشه توضیحشو میده و بقیشو میزاره به عهده خودم(مذهبیه مادرم)،مجبور به کاریم نمیکنه، همراهمه، اجازه میده حرفامو بهش بزنم بدون قضاوت، پشتمه 

در پی خوشبختی🤍🌿

پسر من هم متولد ۸۷ . اصلا برنامه نداره . انگیزه نداره یک معدل ۱۹ اورده که فقط دل منو خوش کنه . همش پای بازی کامپیوتریه . میگم اینهمه پول مدرسه دادم میگه منت نزار . میگم درسبخون بازیتم بکن میگه شما که درس خوندی به کجا رسیدی میگم ورزش کن بدنت دفرمه شده میگه بدن خودمه . یعنی از فکرش خواب ندارم . فکر کنم مادری من مشکل داره

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭

به عنوان یه دهه هشتادی میخوام بگم فقط رفیق باشین ما هشتادیا انتظارات عجیب غریب نداریم همین ک درک بشیم همین ک بدونین ما با دوره جوونی شما خیلی فرق داریم همین ک بدونین خیلی چیزا ک از نظرشما تابویه از نظر ما خیلی طبیعیه و...... برای ما بسه

سعی نکنین مارو تغیر بدین هرچی ک تلاش کنین برای تغیر ما مطمئنن برعکس جواب میده 

بفهمین ک ما هم بزرگ شدیم الان متولد۸۰

۲۱.۲۲سالشونه پس بچه نیستیم

🖤💔🙂
پسر من هم متولد ۸۷ . اصلا برنامه نداره . انگیزه نداره یک معدل ۱۹ اورده که فقط دل منو خوش کنه . همش پ ...

وای خدا کمکتون کنه نسل جدید خیلی تفاوت داره...من‌خودم دهه ۷۰هستم و مادر...بچم یک سالشه همش با خودم‌میگم نوجوانی چجوری باید باهم کنار اومد😂

دبروز واسه خرید عید رفتم مادرایی میدیدم دهه ۵۰یا ۶۰با بچه های نوجوان دهه ۸۰واقعا متوجه تفاوت شدم مثلا دهه هشتادیا خیلی تیپ و استایلشون فرق داره اکثر پسرا موهای فر تیشرتای گشاد و شلوار کوتاه...دخترام تیشرت شلوار با سربند یا بدون حجاب...ماماناشونم‌تیپای ساده 😁در کل خیلی نسل تغییر کرده

بعد از من هیچ‌کس تکرار من نخواهد شد
به عنوان یه دهه هشتادی میخوام بگم فقط رفیق باشین ما هشتادیا انتظارات عجیب غریب نداریم همین ک درک بشی ...

اره عزیزم‌منم‌متولد ۷۵هستم الان مادر شدم...میفهمم واسه چی مامانم بهم‌گیر میداده همش از نگرانی بوده..شما مامانتون حرفی میزنه سعی کن احترام بذاری و با رعایت حدود کارای دلخواهتم انجام بدی من ک‌اینجوری بودم 

بعد از من هیچ‌کس تکرار من نخواهد شد

زمان شما با زمان ما فرق میکرد اگه اون موقع تا قبل از ازدواج مو رنگ نمیکردن به موهای صورتشون دست نمیزدن واسه اون موقع بود الان خخخیلیا این کارو میکنن درستشم همینه اگه اون زمان تو ظرف شستن تو کارای خونه به مادرتون کمک میکردین منتشو سر بچتون نزارید 

یه سری دخترا و پسرا باهم دوست میشن اشتباهع ولی هست وقتی میبینین بچتون ازین لحاظا پاکه قددددر بدونید لطفاااا اگه بچتون پای بازیه خداروشکر کنید چون الان خیلیا پای موادن با همین سن کم اگه تو گوشی هستیم چون اون ارامشی که از گوشی یا بازی میگیریمو از خونه نمیگیریم بجای تغییر دادن بچتون بپزیریدش

من تو مذهبی ترین کشور جهان کافر شدم. این سرزمین برام سودی نداشت ، ولی میزنم براش سَر ، زمین... .