2777
2789
عنوان

مادران دارای فرزند نوجوان ( متولدین ۸۰)

| مشاهده متن کامل بحث + 1588 بازدید | 74 پست
پسرم همسن پسر شماست. دخترک کوچیکتر. گاهی فکر می کنم اصلا به هیچ چیز اهمیت نمیدن. هر دو به شدت اهمال ...

مثلا تو چه کارایی تنبلی میکنن

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️
من 83تو رو خدا اینقدر تو زندگی ما بچه ها دخالت نکنید مگه ما برده شمایم

من دهه هفتادما زیاد ازت بزرگتر نیستم

ولی وقتی به خود دبیرستانیم و خود دانشگاهیم نگاه میکنم خیلی رشد و تفاوت میبینم

اگه اشتباه جبران نشدنی بکنین چی؟

این نگرانی والدین چه جوری قراره از سمت بچه ها رفع بشه؟

بخاطر دختر خودم که نی نیه میپرسم،برای اینده ش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای خدا کمکتون کنه نسل جدید خیلی تفاوت داره...من‌خودم دهه ۷۰هستم و مادر...بچم یک سالشه همش با خودم‌م ...

منم دقیقا نگران همینم

چه جوری قراره تو این جامعه ی واویلا بچه مو تربیت کنم

زمان شما با زمان ما فرق میکرد اگه اون موقع تا قبل از ازدواج مو رنگ نمیکردن به موهای صورتشون دست نمیز ...

اونوقت چرا نباید تو کارای خونه کمک کنین؟

من دهه هفتادما زیاد ازت بزرگتر نیستم ولی وقتی به خود دبیرستانیم و خود دانشگاهیم نگاه میکنم خیلی رشد ...

خب مثلا چه اشتباهی آدم ها با اشتباه بزرگ میشن هی مثلا مادر ها نمیزارن دخترشون با پسر دوست بشه آخه چرا واقعا ؟؟

منم ده هشتاد هستم دو ساله ازدواج کردم ۲۰ سالمه 

یه نصیحت به همه ی خانواده ها بیشتر با بچتون دوست باشین رفیش باشین اگه جایی گند زد بجای دوستاش با شما تماس بگیره 

نزارین ازتون فراری شن 

یکاری میخواد انجام بده بزار انجام بده 

چون بخوای نخوای اون کارخودشو میکنه

🐥💙

من مامان هشتادی ها نیستم 

اما معلمشونم 

از اون معلما که میان پیشم درد و دل میکنن و دوسم دارن و کلی باهم خوش میگذرونیم 

ببشترین حرفشون اینه که گیر ندن...ولی واقعیت اینه دلشون میخواد هر کاری کردن از خطراتش آگاهشون نکنیم بعد هم که شکست خوردن،اون شکست رو ما جبران کنیم 

بهترین راه حل اینه که اون خطرات رو از زبون کسی مثل منِ معلم که باهاشون صمیمی هستم بشنون...نه به حالت نصیحت...من انقدر خودم و دوستامو مثال زدم که فلان کارو کردیم فلان بلا سرمون اومد(الکی)😂تو روز قیامت نمیتونم جوابگو باشم...ولی ازم میپذیرن 

مورد بعدی هم این که خیلیییییی بچه ها بی انگیزه هستن و انگار هیچی براشون مهم نیست،اصلا امید به زندگی ندارن،هدف ندارن...پیش خودشون میگن همین امروز رو شب کنم،تا فردا شاید دور از جون مُردم 

این مورد هم فقط با حرف زدن و تو موقعیت بودن درست میشه 

نسل نوجوان رو نباید تو سرش زد و نصیحتش کرد 

فقط باید همراهی کرد...براش عینا نشون داد که چی در انتظارشه 

وای خدا کمکتون کنه نسل جدید خیلی تفاوت داره...من‌خودم دهه ۷۰هستم و مادر...بچم یک سالشه همش با خودم‌م ...

پسرمن دهه هشتادی تیپ ساده داره .من مادراصراربه امروزی بودن می کنم 😁

اونوقت چرا نباید تو کارای خونه کمک کنین؟

مگه من گفتم کمک نکنیم؟ منت کارایی که خونه باباتون کردینو لطفا سر بچه هاتون نزارید

من تو مذهبی ترین کشور جهان کافر شدم. این سرزمین برام سودی نداشت ، ولی میزنم براش سَر ، زمین... .
خب مثلا چه اشتباهی آدم ها با اشتباه بزرگ میشن هی مثلا مادر ها نمیزارن دخترشون با پسر دوست بشه آخه چر ...

چوون احساسات دخترها عمیق تر از پسرهاست مخصوصا تو این سن بدون چشمداشت به خیلی مسائل با قلب میان جلو اما پسرها یکم داستانشون متفاوت شاید میترسن که اتفاق بدی بیفته ولی در کل من با این موضوع خیلی مشکل ندارم بهر حال برای رسیدن به آینده و انتخاب بهتر باید تو اجتماع بود حتی به غلط 😅 اگه دوستی تو چارچوب و تحت نظر بزرگترها باشه مطمئنم مشکلی پیش نمیاد اما متاسفانه مقاومت خیلی از خانواده ها بخاطر فرهنگی که از گذشتمون بجا مونده داستان رو به سمت بدی میکشونه

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

من مامان هشتادی ها نیستم  اما معلمشونم  از اون معلما که میان پیشم درد و دل میکنن و دوسم ...

چقدر عالی اگه وقت و حوصله دارید کاش بیشتر از تجربیاتتون بگین 🌹

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

منم ده هشتاد هستم دو ساله ازدواج کردم ۲۰ سالمه  یه نصیحت به همه ی خانواده ها بیشتر با بچتون ...

خووشبخت باشی عزیز

چقدر عالی اگه وقت و حوصله دارید کاش بیشتر از تجربیاتتون بگین 🌹

بچه های این دوره بنده محبت هستن 

این که درکشون کنید،پر هیجان و مهربون باشید،سربه سرشون بزارید باعث میشه که بهتون اعتماد کنن 

باید تفریحات اونا رو دوست داشته باشید،باید از فیلمایی که میبینن،موسیقی هایی که گوش میدن،کتاب هایی که میخونن و بازی های کامپیوتری که انجام میدن سردربیارید 

مثلا من خودم فیلم کره ای میبینم تا بدونم شاگردام چیا میبینن 

تو فضای مجازی میچرخم ببینم تکه کلاماشون چیاست 

آهنگایی که گوش میدن گوش میدم ببینم سلیقه این نسل چیه 

بعد این باعث میشه باهم حرف مشترک داشته باشیم 

وقتی میان از سریالای کره ای و ترکی حرف میزنن منم نظرمو میگم خیلی خوششون میاد که منم دیدم اون فیلم یا سریال رو 

بعد در کنار همین حرف از سریال ها دوتا نکته هم بهشون میگم...اینجوری حرفمو راحت میپذیرن 

محبت واقعی(نه نمایشی)کلید در قلب بچه های این دوره س 

محبتی که بهشون میدی تا لبخندشون رو ببینی،نه محبتی که میدی تا سر از کارشون دربیاری 

بچه های این دوره بنده محبت هستن  این که درکشون کنید،پر هیجان و مهربون باشید،سربه سرشون بزارید ...

👍👏