2777
2789

سلام 

اگه دوست داشتید از تجربه رفتار با فرزند نوجوان بگید(درس, روابط اجتماعی ، اعتقادات و....)  ، پسر خودم ۱۶ ساله هست 

عزیزان نوجوان هم دوست داشتید شرکت کنید و از خواسته هاتون بگید

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

اومدم خواسته های بقیه روببینم 🤧🤒

/غرور رو از خدایی یاد گرفتم ک هنوز شیطان رو نبخشیده  ،شیطان روزگار هیچ وقت نمیبخشمت 🖤کی گفته من تنهام ؟!منو کودک درونمو ؛کرم درونمو ؛اون روی سگم !باهم یه خونواده خوشبختیم 😎

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر خودم قبل از دوره کرونا درسهاش نسبتا خوب بود اما تو دوره آنلاین افت داشت امسال دوباره یکم بهتر شده اما هنوز خودش سر در گم و صحبت که میکنیم انگار انگیزه و رمقی نداره ! 

علایق موسیقی و کلا نگاهش به زندگی از زمین تا آسمون با من و پدرش متفاوت !

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

از من به شما نصیحت

به نوجووناتون گیر ندین که چیکار کنن چیکار نکنن

چون اون بلاخره کاریو که میخواد میکنه

و حساسیت شما و سختگیریتون فقط باعث میشه که بچتون ازتون دور شه وگرنه بلاخره کارشو میکنه و نمیتونین جلوشو بگیرین🦦

از من نوجوون که تو یه خانواده سخت گیر به دنیا اومدم میشنوین

کاربری مال ۲ نفره🦥

پسرم ۱۵سالشه،خیلی از دستش عاصیم،اصلا حرف گوش نمیکنه،چه با زبون خوش بهش بگم چه با تندی اصلا گوش نمیکنه، انگار داره بادشمنش حرف میزنه، هر کاریو باید هزار بار بهش بگم😩😞

بــــہ امیــد روزای بهتــــر  ♡♡♡

من متولد هشتادم:)

از کدوم خواستم شروع کنم؟؟

درک نمیشیم!!

از نظر خیلیا بچه ایم .. 

وقتی حوصله نداریم. یکم درک نمیشیم 

وقتی قراره پریود بشیم .. اخلاقامون عوض مبشه وقتی اعصاب ندارطم انگار نه انگار واسه هیچ کس مهم نیست...

هعیی:)

من خودم متولد هشتادم😂  خواسته خاصی ندارم راضیم تقریبا

ای جانم همیشه شاد باشی و موفق ، دخترها عاقل‌تر هستن و بهتر و زودتر مسیر زندگی رو‌پیدا میکنند

یه جوری بهش توجه کنید و زیر نظرش بگیر که خودش متوجه این کنترل گری شما نشه ،وگرمه بدتر لج می‌کنه 

کانال رشد فردی و شخصیتی ، خوشحال میشم اونجا ببینمتون 🙂✌🏻❤️منتظر حضور گرمتون هستم میخوایم کنار هم پیشرفت کنیم و به تکامل برسیم 🌱اگه پادکست ، کتاب ، فیلم انگیزشی ، یا دوره روانشناسی داشتین برام بفرستینhttps://t.me/roshdfardi_sisi

سلام من دخترم ۱۶سالشه الانم باهم کل کل کردیم چک وپوز کرده نشسته .هیچکاری نمیکنه منم حساسم بدتر یکارمیذاره رودستم

واقعا تواین سایت  به این نتیجه رسیدم که طرف تا مشکلی داره میادخوب که با فکرو دل یه عده بازی میکنه وبعد که مشکلش حل شددیگه میره وحتی براش مهم نیست بیاد ازحال خودش یه خبربده  واین در صورتی که تازه طرف راست گفته باشه و اونیم که دروغ میگه که دیگه واویلا  

=) مامان کاش میفهمیدی من طرف توام کاش میفهمیدین من مقصر مشکلاتتون نیستم کاش میفهمیدین منم درد دارم منم مشکل دارم کاش بجای اینکه بگی بمیر میگفتی من کنارتم 🙂تازه خوب شده بودم مامان تازه میخندیدم تازه دوباره حس خوشحالی پیدا میکردم باز هم شدم همونی که نباید میشدم🙂بازم چشام داره میترکه قلبم درد میکنه 

متنفرم ازتون مامان. بابا. داداش از همه تون متنفرم جای دستم ک زدم تو سینم درد داره خیلی کاش زودتر بمیرم کاش زودتر بمیرم نخام خودم خودمو بکشم🙂☺️من فقط خوبتونو میخام کاش بمیرم ک خوب باشین😊

از من به شما نصیحت به نوجووناتون گیر ندین که چیکار کنن چیکار نکنن چون اون بلاخره کاریو که میخواد م ...

دووست داشتی کاملتر بگو مثلا گیر دادن به چی ؟ من خودم زیاد به پر و‌پاش نمیپیچم ولی بهر حال تو جایگاه مادر بودن نگران روابطش هستم دوست ندارم به اشتباه ضربه بخوره