2777
2789

از ساعت ٨ اينا عفونت ادرارى فكر كنم گرفتم..حالم بده..فوراً سيپروفلوكساسين رو شروع كردم..و فنازوپيريدين هـم يك دونه خوردم..ولى خوب نشدم..فقط جسارتاً دستشويى كه ميرم نارنجيه و هـمراه با خون..نميدونم چيكار كنم..فكر ميكردم اين فنازوپيريدين مثله آب روى آتيش هـستش امّا نبود..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو دکتر احتمالا با آمپول خوبت کنه منم ی سری خون تو ادرارم بود16تا آمپول بهم داد تو دو هفته زدم ولی دیگه خوب خوب شدم ولی بهم گفت سرکه سیب و آب رو بریز قناتی کن روزی دو تا سه تا شیشه نوشابه بخور

یعنی چی عفونت ادراری فکر کنی گرفتی😑😑😑کشت ادرار دادی؟اثلا شاید عفونت مثاکه،سنگ کلیه یا خدایی ن ره چیز دیگه ای باشه

اینا چیه بعد خوردی😶😶سفکسیم یا نیتروفورانتوئن یا گاااااااهی مترونیدازول میدن 

برای وریدی هم سفتراکسیون 

بازم بسته ب نوع عفونت و تعداد باکتری و نوع گقاومت پزشک دارو تجویز می‌که

یعنی چی عفونت ادراری فکر کنی گرفتی😑😑😑کشت ادرار دادی؟اثلا شاید عفونت مثاکه،سنگ کلیه یا خدایی ن ره ...

سوزش ادرار دارم..بعدم حس ميكنم بخاطر اين بود كه به لباس ز عطر زدم😕موقع توالت رفتن خيلى اذيّت ميشم

مترو نیدازول داری دوتا با هم بخور

خوب ميكنه..؟عطر زدم به لباس زيرم فكر ميكنم برا اونه..آخه من فقط يكبار ديگه اينطورى شده بودم اون مرتبه هـم ازين دستمال توالت هـاى تنوبود كه عطرى بود..ازونا استفاده ميكردم دقيقاً هـمينطورى شده بودم..اينم دوّمين بار برا اين بودش كه عطر زدم(هـميشه ميزنم منتهـا اين بار حس كردم زملنى كه زدم سوختم)

خوب ميكنه..؟عطر زدم به لباس زيرم فكر ميكنم برا اونه..آخه من فقط يكبار ديگه اينطورى شده بودم اون مرتب ...

اره خوب می‌کنه .نمی‌دونم والا فکر نکنم بخاطر ی عطر سوزش بگیری ی دکتر برو

عجب دریای. سحر آمیزیه غم های عالم🥲🙃