2777
2789
من خیلی سرپا هستم هر لحظه بشور بشور ولی نمیدونم چرا اینا همش حرف میزنن یبار رفتم خونه دخترش از لیوان ...

تازه زایمان کردم برای کف پا بچه هیچکس نبود ک کمکم کنه خودم رفتم پرستاره اینقدر دلش به حالم سوختن خودشون از پله ها میرفتن بالا برای کارای بچه من نمیتونستم راه برم مثه مورچه راه میرفتم دخترای مردم بچه میارن مادرشوهرا کادو و حرف قشنگ بهشون میگن خواهرشوهر من تو بیمارستان بهم گفت بی حیا چرا باردار شدی دلم شکست ....یساله که همش اذیتم میکنن شوهرم هزار برابر اونا بدتره

تلاش کن طلاش کن....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر ازون آدمایی هست که میشینید با هم گپ میزنید بگو از خاطرات بچه داریش بگه برات و قشنگ گوش بده  ...

من فقط سلام خدافط میکنم حرف بزنم از حرف ها حرف در میاره خبر چینی دروع میکنه ببین بلد نیست بچه بغل کنه ۷ تا بچه اوره میگه من توتخت خواب بودم شوهرم یا مادرم میومدن سینه میزاشتن تو دهن بچه من شب تا صبح میخوابیدم مثلا بچه ۷ سالش بچه ۱ سالشو نگه میداشته

من کاری ب اونا ندارم چون خونشون دوره و اصلا همو نمبینیم ولی شوهرم میگه تو هیچ کاری نمیکنی بعضی وقتا میگم شوهرم راست میگه من هیچ کاری نمیکنم ب روانشناس همه حرفاشو گفتم گفت دخترخوب تو مشکل نداری مشکل از خودشونه

تلاش کن طلاش کن....
تازه زایمان کردم برای کف پا بچه هیچکس نبود ک کمکم کنه خودم رفتم پرستاره اینقدر دلش به حالم سوختن خود ...

من شوهرم خوبه ولی مادرش هیچ کاری نکرده برام زایمان کردم قرار شد سوپ بفرسته بیمارستان چند سال گدشته به روش نیومد 

وای من اینجوری بگم شوهرم له می‌کنه منو😬

چرا باید اینکار و بکنه 

نباید بذاره کار به جاهای باریک بکشه

من شوهرم 

میدونه مقصر کیه واسه همین جمعش کرد

ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم🖤

والا من بودم که اصلا جواب نمیدادم ..یعنی اصولا جواب دادن به ایشون توهین به شعور آدم و هدر دادن نفسه ...

جواب ندم جواب بدم یکیه حرف خودشو میزنه ببین بدیش اینه به غریبه ها هم میگه برام خبر میارن

من فقط سلام خدافط میکنم حرف بزنم از حرف ها حرف در میاره خبر چینی دروع میکنه ببین بلد نیست بچه بغل کن ...

نگفتم حرف بزن گفتم اون حرف بزنه شما گوش کن . بعضی وقتا هم از حرفاشون میشه علیهشون استفاده کرد 

من واقعا نمیدونم این مادر شوهرا چشونه واقعا دنبال چی هستن چطور روشون میشه اینطور رفتار کنن 

این مادر شوهر ها پسر خودشون را دوست ندارن با عروس این رفتار را انجام میدن