الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه ولی دخالت میکنه خیلی من جمعه مهمون داشتم برای شام شب قبلش اومده خونه ما خوابیده تنها بوده من از صبح بلند شدم کار کردم و تمیز کاری با پر رویی میگه برای من صبحانه نچیده من خودم هیچی نخورده توفق میز صبحانه داشته
من خیلی سرپا هستم هر لحظه بشور بشور ولی نمیدونم چرا اینا همش حرف میزنن یبار رفتم خونه دخترش از لیوان اب خوردم بوی زخم ماهی میدادن ظرفاش ک ب اصطلاح تمیز بودن ولی من دست تنها با دوتا بچه کوچیک و شوهرم که ینی حتی کتری قوری هم جابجا نمیکنه حتی اگه بچه بره سمتشون اونوقت همیشه توهین و نیش کنایه هم میزنن .شوهرم میگه چقدر پرویی که هیچ کاری نمیکنی فقط دراز کشیدی بخدا قسم الان دراز کشیدم از صبح تا الان سرپام
من خیلی سرپا هستم هر لحظه بشور بشور ولی نمیدونم چرا اینا همش حرف میزنن یبار رفتم خونه دخترش از لیوان ...
دیشب مهمون داشتم میگفتن کارامون برای عید کردیم مادر شوهرم گفت من هیچ کاری نکردم خونه تمیزه ظرف ۲ هفته پیشم هنوز نشستم همش این و اون ورم خونش کثیف کثیف برم بیام کف پام سیاه میشه همه جا خاک گرفته ادعا دارن فقط