2777
2789
عنوان

خیلی خسته ام 😔

605 بازدید | 15 پست

زندگیم خوبه شوهرم خیلی خوبه ولی تو زندگی خیلی می دوم از صبح تا شب دخترم کلاس اول یه دختر دیگه یک سال ونیم پدره منو در آورده فقط جیغ گریه از صبح تا شب از هفت هشت ماهگی شروع کرد تاتی کردن زود راه رفت خیلی اذیتم میکنه خودم شاغل بودم از بعد زایمانم بعد این نرفتم سرکار فک میکنم پیش فعال من تا حالا بچه اینطوری ندیدم واقعا از صبح تا دو شب دو ثانیه نمیشینه اگر مریض بشه دارو بدم هیچ دارویی خواب آوری روش تاثیر نمیزاره تو ماشین نمیشینه یه ثانیه اینقدر اذیت میکنه میگه فقط سرمو از شیشه بکنم بیرون از صدای جیغ این جلو همسایه ها سرمون پایین و هزارتا چیز دیگه خیلی خسته شدم به خدا انرژی دارم موهام میریزه استرسی شدم عصبی شدم 😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم زندگی همینه اگه این نبود از تکراری شدن زندگی حوصلت سر میرفت و خسته بودی

زود به دنیا اومد بیمارستان 15روز بستری بود با اون شکم پاره روزی دوبار میرفتم بیمارستان میومدم من یک روزم استراحت نکردم سزارین دوم بودم اینگار بدنم خستس