2777
2789
عنوان

آخرالزمان_منجی جهان🌱

925 بازدید | 87 پست

بنظرتون چند درصد علائم ظهور  به وقوع پیوستن ؟!

کیا به ظهور آقا امید دارن و می‌دونن ظهورش نزدیکه ؟!

ایا در این مورد خوابی هم دیدید ؟(تعریف کنید )

اشتیاق تون نسبت به ظهور چند درصده !؟ 

با امام زمان حرف هم میزنید ؟؟

چقدر از این دنیا خسته شدید ؟!

(دوستانی که از این دست تاپیک ها دوست ندارن‌وارد نشید نظر هرکس محترمه ما اینجا فقط ی تبادل نظر دوستانه می‌خوایم انجام بدیم گزارش نزنید تا تاپیک بترکه هیچی نیست لطفا خونسردی تون رو حفظ کنید و با آرامش و صلوات وارد بشید 😅)

زندگی کابوسه وقتی مردیم از این کابوس بیدار میشیم...قیامت زیباترین اتفاق عمرمه چون پایان این کابوس رو رقم میزنه.. من از این کابوس واهمه دارم و دوست دارم هرچه زودتر تموم شه اون دنیا هرچی که هست خیلی خیلی از این دنیا بهتره ☄️🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه ظهور کی هست رو کسی نمی دونه جز خدا... "کَذِبَ الوقّاتون"

اینکه چند درصد از علائم ظهور هم محقق شده نمی دونم دقیقا... آخه اینا چیزی نیست که به طور دقیق و مصداقی بشه گفت

به ظهورش ایمان داریم و امید داریم که به زودی باشه و ما هم ظهور رو درک کنیم و تو رکاب امام باشیم

إنّهم يرونه بعيداً و نريٰه قریباً... 

یک نفر مانده از این قوم، که برمی‌گردد❤️

فقط یه جمله میتونم بگم 

یک نفر مانده ازاین قوم که برمیگردد ان شاالله به همین زودیای زود

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

صحبت با امام زمان معجره مبکنع من مدتی‌بود افسردگب شدید داشتم به لطف اقا معجزع وار حالم خوب شد قزبونشون بشم. 

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت

فقط یه جمله میتونم بگم  یک نفر مانده ازاین قوم که برمیگردد ان شاالله به همین زودیای زود

ای جان چه جمله ای 🌱😍

زندگی کابوسه وقتی مردیم از این کابوس بیدار میشیم...قیامت زیباترین اتفاق عمرمه چون پایان این کابوس رو رقم میزنه.. من از این کابوس واهمه دارم و دوست دارم هرچه زودتر تموم شه اون دنیا هرچی که هست خیلی خیلی از این دنیا بهتره ☄️🤍

ببشترشون

به نظرم تعدادشون کمه

خیر

دوست دارم ظهور کنه اما شوقی ندارم چون شناخت درست ندارم

نه

این دنیا در حال حاضر جای خوبی برای زندگی نیست، قشنگیهاش زیاده ، اما ادمها با کارهاشون خرابش کرد ، غمش بیشتر از شادیشه

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌
ای جان چه جمله ای 🌱😍

قربونت برم😘💖

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
به شدت منتظر ظهورم بقیه سوالاتو حوصلم نمیشه جواب بدم

اخی 😅

قربونت برم😘💖

خدانکنه قشنگم♥️😘

خدانکنه قشنگم♥️😘

💖🖐️🌷

بزرگترین آرزوی من اینه که:

سال 1401 آخرین سال غیبت امام زمان باشه

و سال 1402 همه با هم ظهور امام زمان رو جشن بگیریم!

و همه بریم خدمت امام زمان

مستقیم از امام درس بندگی خدا و چگونگی به دست اوردن همه خوبیها و فضیلتهای اخلاقی

و رسیدن به سعادت دنیا و آخرت رو یاد بگیریم.

بریم با مهربانترین فرد عالم

غم فراق و هجران رو مستقیم در میون بذاریم

و مورد مهر و محبت بی واسطه امام زمان قرار بگیریم

و بعد از سالها غم و ترس و اضطراب و نگرانی،

به آرامش واقعی در خدمت امام برسیم.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.