2777
2789
درسته قبول دارم سال دیگه همین موقع رو... ولی من واسه خرید زمین میخواستم بفروشم تا سال دیگه این موقع ...

الهی دورت بگردم کمی هم شما طمع کردین دیگه،تا سه و چهارصد رفته بود،شایدم بیشتر الان دقیق نمیدونم چرا نفروختی؟بخاطراینکه منتظر بودی برسه به ۳۷۰۰.

هم تو فروش ،هم تو خرید اگر گرم بالا مد نظره باید درست رفتار کنید تا کمترین ضرر رو متحمل بشید.

شما به پیج یکیشون پیام بده ،اصولا بار اول بدون دریافت حق مشاوره راهنمایی میکنن.الهی که دست به هر چی میزنی طلا بشه خواهری.نگران نباش،خدا هواتونو داره،عجول هم نباش،شاید صلاحتون این باشه.

سلام به همگی😍😍یدونه مامانم که اضافه وزن دارم و تلاش میکنم به وزن نرمالم برسم.چند ماهه رژیم کالری شماری رو شروع کردم و وزنم تو تابستون بین ۸۸ و ۸۷ بود.از دی ماه هم با تاپیک بامداد خمار دارم ادامه میدم وعضو گروه نارنجی هستم.وزنم هنگام شروع مجدد رژیم ۷۳☹️, فعلی ۶۶ و وزن هدف ۶۰.ببخشید اگه امضام محتوای خاصی نداره اما برا خودم یه چراغ روشن تو مسیر سلامتیمه.😍🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹این گلهارو هم تقدیم به کسایی کردم که چشمای خوشگلشون به متنم افتاد.🙏
الهی دورت بگردم کمی هم شما طمع کردین دیگه،تا سه و چهارصد رفته بود،شایدم بیشتر الان دقیق نمیدونم چرا ...

خدا نکنه عزیز دلم 

ممنون گلم از انرژی مثبتی که دادی امیدوارم صدبرابرش به زندگی خودت برگرده💖💖💖🌺

درسته باید میفروختم یکم دست دست کردم بخاطر زمینه چون داشتیم درموردش تحقیق میکردیم شوهرم همش میگفت بذار یکی دیگه پیدا کنیم منم ترسیدم طلامو الکی بفروشم گفتم اینکه روند صعودی داره یا فوقش همین قیمت میمونه لااقل یه زمین آینده دار بخریم که به قول شما شاید صلاحمون اینطور بود

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خدا نکنه عزیز دلم  ممنون گلم از انرژی مثبتی که دادی امیدوارم صدبرابرش به زندگی خودت برگرده💖💖 ...

ممنونم مهربونم،انشاالله بهترین گزینه رو خدا براتون رقم میزنه😍خدا رو چه دیدی ،شایدم اصلا دست به طلاهاتون نزدین و با وام حل شد.به خودش توکل کنید که بهترین تکیه گاهه🤗🤗🤗🌹🌹🌹🌹🌹🌹

سلام به همگی😍😍یدونه مامانم که اضافه وزن دارم و تلاش میکنم به وزن نرمالم برسم.چند ماهه رژیم کالری شماری رو شروع کردم و وزنم تو تابستون بین ۸۸ و ۸۷ بود.از دی ماه هم با تاپیک بامداد خمار دارم ادامه میدم وعضو گروه نارنجی هستم.وزنم هنگام شروع مجدد رژیم ۷۳☹️, فعلی ۶۶ و وزن هدف ۶۰.ببخشید اگه امضام محتوای خاصی نداره اما برا خودم یه چراغ روشن تو مسیر سلامتیمه.😍🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹این گلهارو هم تقدیم به کسایی کردم که چشمای خوشگلشون به متنم افتاد.🙏
ممنونم مهربونم،انشاالله بهترین گزینه رو خدا براتون رقم میزنه😍خدا رو چه دیدی ،شایدم اصلا دست به طلاه ...

قربونت برم 🌺🌺🌺ان شاء الله همینکه میگید بشه 😍😍😍💖

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

عزیزم درست گفتن،همه تحلیل گران اقتصادی همینو میگن،تا یه مدت میتونن بیارن پایین اما بعدش بازم انفجاری ...

سلام نمیگن کف چقدر هست..بعداینکه توچ ماهی بالامیره

سلام نمیگن کف چقدر هست..بعداینکه توچ ماهی بالامیره

میگن اگه توافق درست و حسابی داشته باشیم تا یک و هشتصد هم امکانش هست(هشتاد درصد گفتن ۱۹۰۰,بیست درصد هم احتمال ۱۸۰۰).فقط و فقط به شرط توافق وگرنه که هیچ.

ثابت نگه داشتن بازار هم میگن فوق فوقش تا آخر خرداد.البته باید روزانه پست هاشون رو ببینی چون بر اساس شرایط روز جامعه تحلیل جدیدی ارائه میدن ولی بازم خیلی خوبه.انگار تو خونتون یه مغز اقتصادی دارین که حرفش براتون سنده و کمتر ضرر میکنید.