2777
2789
عنوان

مهمونمون یواشکی عکس و فیلم میگرفت از خونمون 😖

| مشاهده متن کامل بحث + 1528 بازدید | 86 پست

خوب کاری کردی گفتی...اتفاقا زود تر باید میگفتی.یبارم‌دختر جاریم از سفره ی تولد دخترم که چیده بودم برای نهار عکسشو گرفت خیلی ضایع اومد به مامانش گفت مامان گرفتم...یکبارم زن داداشم بعد از عروسیم بار اول اومد خونم...ازخودش داشت عکس‌میگرفت نمیدونم چرا دوست داشت زمینه ی عکساش یخچال فریزرم وپرده ی اشپزخونم باشه😉

خیلی کار زشتیه بخدا 

اره مرده ازم میگرفت خدامیدونع براچیشبود ولی من مطمعنم ازم عکس میگرفت گوشی که عکس میگیره روجوری که میگیرن مشخصه براعکسه

هروقت دلت گرفت بشین باآب حرف بزن باسنگ حرف بزن روکاغذبنویس بسوزون ولی به کسی اعتمادنکن زخم هاتونوبه کسی نشون ندید این جماعت نمکدان به دست منتظرن،،،،،مرهم‌شدن پیشکش،،،منتظرن هیزم درونت شن😔اینجادنیای پلیدی هاست.جای که درد دلت را علیه ت استفاده میکنن.رفیقم گفتن حرف دلت خیانت به خودته این امضابمونه به یادگار.راز دلتوبه کسی نگوبزار🫀بمونه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر دایی منم همینجوره

یواشکی از خونه و خود اقوام عکس میگرفت که بره نشون خالش بده

بشینن باهم غیبت مردمو کنن😐😐

🖤🕊                                                                                                                                                                                   خون جاری در خیابانها از مقابل خانه‌ی شما نمیگذرد؟                               
مامانم نمیزاشت هی چشاشو گرد میکرد میگفت زشته زشته  زشت جی داره عکس میگیره خببب

اسی چن سالته؟ 

ای کاش به دختره یواشکی میگفتی چرا داری عکس میگیری هااااااا...‌بهش میگفتی آبروتو جلوی جمع میبرما😐😂😂😂😂

گفتم بخون  ن مادرش بدتر از خودش فقط میخندید چی میگفت دیگ

فقط حرف مامان خودتو  دیدیم  ندیدیم  دختره  چی گفته 

دلانای مامان و بابا  عاشقتیم دختر قشنگم  انتظار دیدنت  قشنگ ترین  و سخت  ترین  انتظار دنیاست😘😘😘قراره تو  ی پرنسس بشی قول میدم

بیشعور ترین آدم ها هم اونایی هستن که در یخچال خونه یکی دیگه رو باز میکنن و توشو دید میزنن من تاحالا سر یخچال مادربزرگمم نرفتم بعد ایشون با وقاحت عکس هم می‌گرفته مامانت خیلی مظلومه اسی که هیچی بهشون نگفته🤯