2777
2789
عنوان

مهمونمون یواشکی عکس و فیلم میگرفت از خونمون 😖

| مشاهده متن کامل بحث + 1528 بازدید | 86 پست
فقط حرف مامان خودتو  دیدیم  ندیدیم  دختره  چی گفته

هیچی نگفت دیگ بخدا فقط نیششو باز کرد گفت نه عکس نگرفتم 

گفتم اره معلومه نگرفتی دهنشو بست مامانم خودشو انداخت وسط دختره رو نجات داد😂

خیلی کار زشتیه بخدا 

وااای داغ دلمو تازه کردی

مام از این داغونا داریم

مدام گوشی دستشه تند تند و یواشکی عکس میگیره 

بعد که من بهش گفتم و دید تابلو شده گوشی رو داده بود دست داداش کوچیکش عید دیدنی رفته بودیم خونشون خیلیییی تابلو داشت فیلم میگرفت منم خیلی رک گفتم چرا داری فیلم میگیری؟

رنگ لبو شد و گفت نه فیلم نگرفتم و ...سریع هم محل حادثرو ترک کرد

نمیدونم به خدا فازشون چیه یواشکی

خدایم💜فرزندانم💜وطنم💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وااای داغ دلمو تازه کردی مام از این داغونا داریم مدام گوشی دستشه تند تند و یواشکی عکس میگیره  ...

وایی جدییی من تاحالا از این مدل ادما بهم نخورده بود فکر نمیکردم تو فامیل بقیه هم از این موردا باشه😂

منم  ی بار دوستم  از جاریش برام‌عکس فرستاد🤣🤣🤣🤣فلش خورده بود تو چشم جاریش دستش آورده بود جلو چشمش🤣🤣🤣🤣🤣🤣خیلی بد بود  گفته  بود میخواستم‌سلفی بگیرم  دروبین برگشته🤣🤣

دلانای مامان و بابا  عاشقتیم دختر قشنگم  انتظار دیدنت  قشنگ ترین  و سخت  ترین  انتظار دنیاست😘😘😘قراره تو  ی پرنسس بشی قول میدم
دشت من بود ابروشو میبردم ب خاطر مامان بابام دهنمو بستم 

گناه داشتن بچه بودن شاید می خواستن پز بدن بگن خونه خودمون هست یواشکی بهش تذکر می دادی که پاک کنه 

یکی از فامیلای ما هم اینکار رو می کنه می زاره اینستا بنده خدا وضعش خوب نیست ولی جالبه که فک و فامیل که می دونن درک نمی کنم کی رو می خواد گول بزنه

🖤✌️
بیشعور ترین آدم ها هم اونایی هستن که در یخچال خونه یکی دیگه رو باز میکنن و توشو دید میزنن من تاحالا ...

دقیقا منم خیلی بدم..خدا شاهده خونه مامان بزرگم میرم ازش اجازه میگیرم برای باز کردن یخچال...بعد بهم میگه دختر جان آخه چرا اجازه میگیری راحت باش...زشته آخه...

گناه داشتن بچه بودن شاید می خواستن پز بدن بگن خونه خودمون هست یواشکی بهش تذکر می دادی که پاک کنه&nbs ...

بابا به اونا بچه نمیگن که...اونا ی فکرایی دارن که ما وقتی بچه بودیم نمیدونستیم چی به چیه والا