2777
2789
ن عزیزم تو ماشین

ناراحت شدم ،انشااله پیدا بشه 

من گفته باشم بعدا  مدیون کسی نباشم ،فقط در صورت درخواست شما صلوات رو میفرستم و همین دیگه ،،،،،سعی کنیم به انتخاب دیگران ،سلیقه دیگران احترام بذاریم خودمون رو عقل کل ندونیم ،آرزومه خدایا زن داداشم عاقل بشه ،دست از حسادت و توهم در مورد ما برداره ،یه روزی بیام بگم به آرزوم رسیدم داداشم دیگه از دستش خسته شده 😔😔😔 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تا سرکوچم نرفتم حال و حوصله ندارم امروز فقط رفتم گوشت ومرغ خریدم همین نه خودم نه بچم هیچی نداریم برا عید هرسال اینموقع نصف تهران چرخیده بودم 

ادما میتوانند هرجور که دوست دارند زندگی کنند بشرط اینکه باعث اسیب ب زندگی بقیه نشه..کاش بشه بریم ی جایی که بخاطر دیگران راه رسم زندگیم عوض نکنیم .. ...ب امید  روزی این سرزمین جای بهتری شود برای زندگی
چقدر اينجا عيد رو براي خودتون چالش كردين و هروز ناله و اه بلنده! مگه قديمه سال تا سال كسي چيزي ندا ...

عزیز مسئله گرونیه 

من 18 سالمه بابام رو میبینم زحمت می‌کشه شبانه روز 

و ولی هر چی در میاره همون روز میره اونم فقط برای پیاز و سیب زمینی و... 

آخه چقدر گرونی 

این چه قانونیه چه رسمیه که قیمت ها همین طور بالا می‌ره 

چرا نباید ما به شهر بازی بریم چرا نباید بیرون بریم چرا نباید یک روز حداقل اقل ایس پک بخوریم بدون اینکه به فکر پولش باشیم 

خیلی اعصابم خورده 

من با اینکه خیلی بچه دوست دارم 

ولی اگه روزی ازدواج کردم به هیچ عنوان یکی دیگه رو بدبخت نمیکنم 

ریدن تو این زندگی گه ما داریم