2777
2789
کلا دو سه روزه جدا شدم .وقتی دیدم سرده باهام .وقتی دیدم محل نمیده . وقتی تلفنی صحبت میکنیم انگار به ...

آخخخ کاش اینم پیام بده اما اصلا این کارو نمی کنه

دیگه شماره ای ندارم باهاش بیام نی نی سایت پنجاهمین کاربریمه
بعد چن وقت تونستی کنار بیای؟

ببین هفته اول برات سخته همش بهش فکر می‌کنی مدادم به حدی ک ممکنه بزنه سرت و از روی احساس گوشی رو برداری و هر لحظه ممکنه بهش زنگ بزنی ( اما این کارو اصلا نکن ) هفته دوم غصه خوردنت کمتر میشه اما هنوز تو فکرته .. دیگ بعد دو هفته گریه و غصه هات کم میشه و اما هنوز تو ذهنت هست و بهش فکر می‌کنی اما همین ک یه ماه میشه کم کم عادت کردی دیگ و توجهت میاد رو خودت سرپا میشی .. بیرون میری .. بهتر غذا میخوری و بعد دوسه ماه میدونی به خودت چی میگی ؟ میزنی تو سر خودت میگی من چ فکری کردم اینو میخاستم 😐 اینو بهت قول میدم اجی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین هفته اول برات سخته همش بهش فکر می‌کنی مدادم به حدی ک ممکنه بزنه سرت و از روی احساس گوشی رو بردا ...

فدات شم آبجی جونم اما دوسه ماه گذشته من هنوزم ب یادشم 

اخه من خودم بودم تو همچین رابطه ای ک طرف خیلی راحت بهم گفت من نمیتونم فقط با یکی باشم من اون موقع بچ ...

من چند سری باهام سرد میشد میرفت .وقتی میومد من میپذیرفتمش چون خیلی دوسش داشتم .این سری سرد شد خودم جدا شدم . هیچوقتم بر نمیگردم بهش 

خیلی سخته گاهی عشق رخنه میکنه تووجود اوم وبیرون رفتنی نیس دقیقا عین توبودم که ولم کرد ۴ماه گذشته بود داشتم میمردم از دلتنگی میخاسم خودکشی کنم اخرسر ۲ورق ژلوفن خوردم دوستم خبرداشت بردنم بیمارستان شستشومعده معجزه شده بود گفتن اگه ده دیقه ی ربع دیرتربود میمردم ناراحت بودم ک زنده بودم چون دلم زندگی بی اون نمیخواست دوستم گف برابرگشتش شمع تراپی کن گفتم من انقد دعاقران خوندم برنگشت فایده نداره به اصرارش گفتم برام شمع تراپی انجام بده یکی میشناخت گفت نتیجه گرفتن دوستاش بعد ۲هفته از اون خودش پیام دادباورم نمیشد مااز۲تاشهر بافاصله ۱۲ساعت بودیم بعد یسال ونیم عقدکردیم الان بچم۳سالشه توام انجام بده ایشالانتیجه بگیری

خیلی سخته گاهی عشق رخنه میکنه تووجود اوم وبیرون رفتنی نیس دقیقا عین توبودم که ولم کرد ۴ماه گذشته بود ...

عزیزم شمع تراپی چطوریه؟

عزیزم شمع تراپی چطوریه؟

عزیزم به نیتت شمع روشن میکنن و یه سری دعای مخصوص میخونن اداب خاص داره شمع تراپا بلدن انرژی میفرستن و خواسته شما جذب میشه انرژی درمانیه باعث پاکسازی و رفع سنگینی هم میشه علاوه بر اینکه باعث جذب خواستت میشه

عزیزم به نیتت شمع روشن میکنن و یه سری دعای مخصوص میخونن اداب خاص داره شمع تراپا بلدن انرژی میفرستن و ...

میشه بگید چطور انجام بدم