2777
2789
مگه عاشقام غرور دارن😔 

واقعا بعضی جاها لازمه داشته باشی .وقتی نری سمتش و با خودت حالت خوب بشه باوررر کن همه دوستت دارن .بیشتر دوس دارن کشفت کنن بدونن چی داری ک اینقدر با خودت خوبی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه خودتو دوس داشته باشی راحت میری کنار .. اینم بدون اون آدم تو نیست مطمئن باش یه روز یکی میاد میفهم ...

اون روز نمیاد برای من از خودمم بدم میاد نمیشه نمی تونم من با خیالش زندگی می کنم 

دیگه شماره ای ندارم باهاش بیام نی نی سایت پنجاهمین کاربریمه
درک نمیکنم چطور یکی که ردت کرده رو هنوزم میتونی دوس داشته باشی اصلا به کتفت به جهنم که رفته

حرفتون قبول اما من نمی تونم در توانم نیست چکار کنم 

اون روز نمیاد برای من از خودمم بدم میاد نمیشه نمی تونم من با خیالش زندگی می کنم 

ایییی ول کن بابا چقدر ضعیف اون خودشو دوس داره و داره از زندگیش لذت می‌بره تو خودتو گذاشتی کنار و داری غصه وجود آدمی رو میخوری ک با یکی دیگه خوشه ؟ ول کن بابا خودتو دوس داشته باش بعدشم فکر کردی تو زندگیتم باشه خوشبختی ؟ یکاری می‌کنه ک اصن خودت نتونی تحمل کنی بری

وقتی هیچ حسی تو وجودش نباشه ب زور خودمو تو قلبش جا نمیکنم مگه اینکه مطمعن شم دوستم داره هرچند کم ولی ...

اولش دوسم داشت الان فکر نکنم 

حرفتون قبول اما من نمی تونم در توانم نیست چکار کنم 

خب باید بگذری فراموش کنی تمومش کن

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین
اگ هی بخوای بهش پیله بشی و بچسبی بهش بدتر میشه باور کن .نچسب بهش . پیام نده بهش .خیلی جدی خدافظی کن ...

بعد چن وقت تونستی کنار بیای؟

ایییی ول کن بابا چقدر ضعیف اون خودشو دوس داره و داره از زندگیش لذت می‌بره تو خودتو گذاشتی کنار و دار ...

هیشکی تو زندگیش نیست اینو می دونم لذتم نمی بره فقط سنگ دله 

بعد چن وقت تونستی کنار بیای؟

کلا دو سه روزه جدا شدم .وقتی دیدم سرده باهام .وقتی دیدم محل نمیده . وقتی تلفنی صحبت میکنیم انگار به زور باهام حرف میزنه ناخودآگاه از چشمم افتاد .من آدمی نیستم ک کسی رو دوست داشته باشم ک دوسم نداره . الآنم تو این دو سه روز خودش هی پیام میده اصرار میکنه

دقیقا 

اخه من خودم بودم تو همچین رابطه ای ک طرف خیلی راحت بهم گفت من نمیتونم فقط با یکی باشم من اون موقع بچه بودم انقد خر بودم میخاستم قبول کنم الان بعد چند سال بخدا به تنها کسی ک در طول روز فکر نمیکنم همونه چند بارم اومد بهم پیام داد پشیمون بود... انگار غریبه شده بود برام 😐 پیاماشو یه ساعت یبار جواب میدادم