2777
2789

دوستان امروز بچمو بردم خونه دوستم با بچش بازی کنن بچه دوستم پسره بچه خودم دختر اومدیم تو ماشین برگشت گفت بابایی انقدر خوش گذشت انقدر بازی کردیم دنبال بازی پلیس بازی ک.ون بازی اینو گفت چشاشوهرم چهار تا شد فهمیدیم میدوییدن دنبال هم میزدن رو باسن هم شوهرم همونجا گفت دیگه نمیری خونه دوستت 

اخه اگه همینو بره به خانواده شوهرم بگه یا جایی بگه همینو سر دست میگیرن آخه یکم مشکل خانوادگی داریم مشکل ساز میشه همین حرف بچه حرف در میارن چیکار کنم نره جایی بگه این بازی رو 

ک ون بازی خب اصلا لفظ رشتیه حداقل به بچه یاد بدید بگه باسن

اصلا بفهمن بچه پسر میزده رو با.سنش انقدر دعوا میشه سر همین چیز الکی حرف در میاد نمیتونم بگم چی میشه خیلی مهمه این موضوع

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگم چه کنم فردا پس فرداست که سر این حرف زندگیم کله پاشه

ن هیچی نگو اما اگ تکرار کرد از یکاری ک دوست داره منعش کن تنبیه شه دیگ نمیگه. و اینک بچه ها زود یادشون میره ولی اگ خیلی حساسیت نشون بدی تکرار میکنه لجبازی میکنه

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

ن هیچی نگو اما اگ تکرار کرد از یکاری ک دوست داره منعش کن تنبیه شه دیگ نمیگه. و اینک بچه ها زود یادشو ...

اصلا به تنبیه کردن نیس بهش گفتیم جایی نگیا آبروتون میره 

میگه باشه شوهرم میگه این میخواد کلاس بزاره بگه رفتم خونه دوست مامانم یهو از زبونش در میره اینکار رو دیگه اول دردسرمونه