2777
2789
عنوان

بدترین اخلاقی که دارین چیه؟؟؟؟

312 بازدید | 26 پست

بیاید اخلاقای بد و تو مخی که داریم اینجا بنویسیم و قبول کنیم که این اخلاق رو داریم.و سعی کنیم به مرور از بین ببریم.

مهم اینه قبول کنیم رفتار بدمون رو.

چون هرچی اخلاق بد رو مخفی کنیم تشدید پیدا میکنه و باعث میشه همون رفتارو در دیگران ببینیم و ناراحت شیم و قضاوت کنیم

من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد.✨

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از بین نمیره 

زودرنجم

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

از بین نمیره  زودرنجم

باید سعی کنی.چون فقط خودت اسیب میبینی

من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد.✨

خیلی دیر انس میگیرم و کلا وابسته نمیشم 

همه فکر میکنن از دماغ افتادم ولی خدایی خوش اخلاقم 

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗

یه اخلاق گندی که دارم یهو میرم تو خودم و کوچیک ترین رفتار اطرافیانم میره رو مخم و باعث میشه عصبانی بشم سرشون 😔خیلی بابت این رفتارم ناراحتم ،گاهی دل می‌شکنم و واقعا دل خودم بیشتر می‌شکنه 

قبلاً اینطوری نبودم ،از وقتی دارم طلاق میگیرم و فشار روحیم خیلی زیاده اینطوری شدم 😔

تو رو از دور دلم دید اما ... نمیدوست چه سرابی دیده 
اشکمم دم مشکه

مثل من😏

احساس میکنم زیادتر از حد مجاز ، به آدمای اطرافم روی خوش نشون میدم و احساس صمیمیت میکنم بعد از رفتار خودم پشیمون میشم. مثلا به صابخونه مون به عنوان جبران زحمتی که کشیده بود بهش اندازه یه سینی بزرگ پنیر های تک سفره دادم این دیگه ول کن نبود هر دفعه می‌گفت اگر داری بده