2777
2789

یکی از اشناهامون نظر کرده بود اگه خواستش قبول شه به چنتا نیازمند واقعی کمک کنه. الان نظرشو داره ادا میکنه و به چنتا همشهریش کمک کرده، شما اگه کسیو میشناسین که واقعا محتاج باشه، معرفی کنین تا به ایشونم این دوستمون کمک کنه، فقط دوستان اگه میخواین تگ کنین خواهشا واجب هارو الویت قرار بدین، مرسی از همتون♥ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه خانواده رومن میشناسم پدرش تازه مرده واقعا محتاجن من خودمم براشون جم کردم پول اما ممکنه نی نی یار اعتماد نکنه تعلیقمون کنه

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

اینجا که نمیشه اعتماد کرد تو شهر خودش آدرس چند نیازمند رو از مرکز خیریه بگیره خودش بره کمک کنه 

دیگه من به اونجاش کاری ندارم که میشه اعتماد کرد یا نه دوست عزیز، اگه اینجا پیدا کردم نشونیشو بهش میدم اگرم نکردم نمیدم