2777
2789
عنوان

درمان وزوز گوش💙

| مشاهده متن کامل بحث + 7926 بازدید | 35 پست
دنبال درمانش بودین ؟

اره ام ار ای از مغز هم دادم اعصابام سالم بودن 

گوشمم مشکلی نداشت یه مدت دارو هم خوردم خوب نشد 

دکتر گفت بعضی از وزوزا درمان نداره باید عادت کنی

حقوقی ام در مورد مسائل حقوقی که اطلاعات نداری با من بحث نکن 😉

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مال اونه عمه منم همین مدلی بود دکتر گفت مال اونه اجیمم داره پزشکی میخونه گفت مال اونه

آخه میگن یکی از علل وزوز گوش . فشار خونه . خب عمتون خوب شدن ؟ راه درمانشو میدونی بهم بگی . ممنونم

در حال تلاش واسه رسیدن به هدفم   اگه دوست داشتی میتونی یه صلوات واسه رسیدن به هدفم و برای سلامتی پدر و مادرم و خانوادم واسم بفرستی و خوشحالم کنی . ممنون   ❤️💙
دارو نخوردم. من اضطراب داشتم با کمک روانشناس حل شد

آهان . خداروشکر . همیشه سلامت باشید ان شاء الله

در حال تلاش واسه رسیدن به هدفم   اگه دوست داشتی میتونی یه صلوات واسه رسیدن به هدفم و برای سلامتی پدر و مادرم و خانوادم واسم بفرستی و خوشحالم کنی . ممنون   ❤️💙
اره ام ار ای از مغز هم دادم اعصابام سالم بودن  گوشمم مشکلی نداشت یه مدت دارو هم خوردم خوب نشد& ...

ان شاء الله خوب بشید

آخه میگن یکی از علل وزوز گوش . فشار خونه . خب عمتون خوب شدن ؟ راه درمانشو میدونی بهم بگی . ممنونم

دقیق یادم نیست دکتر ی قرص بهش داد بخوره وزوز نکنه  بعدم گفت برو دکتر قلب واسه فشارت من تخصصم گوشه  

هیـچ هم زیبا نبودی، من تو را زیبا کشیدم بی جهت اغراق کردم، دلبر و رعنا کشیدم از "لئوناردو داوینچی" عذرخواهی می کنم که این همه عکس ِ تو را مثل ِ "مونالیزا" کشیدم تو نمی دانستی اصلن "شهرزاد" ِ قصه ها چیست من هــزار و یک شب از مـــوهای ِ تو یلدا کشیدم من چه بی انصاف بودم با ترازوی ِ دلم که تار ِ مویت را برابر با همــه دنیــا کشیدم مرغ ماهی خوار ِ بدترکیب! جوجه اردک ِ زشت!باورت شد که تو را شهزاده ی ِ قوها کشیدم؟بعد از این خوش باش با او، میروم از خاطراتت خاطرت  آســوده باشد  از خیالت  پا کشیدم. آنکس که مرا کراش خود پندارد، کفرش به کنار عجب کراشی دارد الهی شمع بشی پروانه شم دورت بگردم... بعدش فوتت کنم خاموش بشی هرهر بخندم:)🖤🚶‍♀️️
ن اخه شدید نیس بعضی وقتا هست

خداروشکر . ان شاء الله همونم خوب بشه

دقیق یادم نیست دکتر ی قرص بهش داد بخوره وزوز نکنه  بعدم گفت برو دکتر قلب واسه فشارت من تخصصم گو ...

😁 خب خوب شدن دیگه ؟

😁 خب خوب شدن دیگه ؟

نمیدونم خونش اینجا نیست رفت روستا گفت میرم پیش دکتر دهمون بهتره  

هیـچ هم زیبا نبودی، من تو را زیبا کشیدم بی جهت اغراق کردم، دلبر و رعنا کشیدم از "لئوناردو داوینچی" عذرخواهی می کنم که این همه عکس ِ تو را مثل ِ "مونالیزا" کشیدم تو نمی دانستی اصلن "شهرزاد" ِ قصه ها چیست من هــزار و یک شب از مـــوهای ِ تو یلدا کشیدم من چه بی انصاف بودم با ترازوی ِ دلم که تار ِ مویت را برابر با همــه دنیــا کشیدم مرغ ماهی خوار ِ بدترکیب! جوجه اردک ِ زشت!باورت شد که تو را شهزاده ی ِ قوها کشیدم؟بعد از این خوش باش با او، میروم از خاطراتت خاطرت  آســوده باشد  از خیالت  پا کشیدم. آنکس که مرا کراش خود پندارد، کفرش به کنار عجب کراشی دارد الهی شمع بشی پروانه شم دورت بگردم... بعدش فوتت کنم خاموش بشی هرهر بخندم:)🖤🚶‍♀️️
نمیدونم خونش اینجا نیست رفت روستا گفت میرم پیش دکتر دهمون بهتره    

😂😂

مرسی

آره توروخدا بپرس ثواب داره . منتظرم . مادرم خیلی اعصابش به هم ریخته مرسی💙

عزیزم پدرم گفتن دکتر گوششو شستشو داده با ساکشن 

و اینکه گفته سبک زندگیتو تغییر بده و آرامش داشته باش 

و احتمال زیاد بخاطر قند خون و فشاره ک برای پدرم کنترل شده 

و اینکه دکتر گفته چایی نخور یا خیلی خیلی کم 

پدرم الان خداروهزار مرتبه شکر کامل خوب شده اما گفت الانم اگه یه موقع چایی زیاد بخورم یکم وزوز گوش دارم 

عزیزم پدرم گفتن دکتر گوششو شستشو داده با ساکشن  و اینکه گفته سبک زندگیتو تغییر بده و آرامش داش ...

مرسی عزیزم از لطفت . و اینکه داروی خاصی براشون ننوشتن که اسم دارو رو بهم بگی ممنون میشم

عزیزم من دوماه و نیم درگیر بودم.تو تمام تاپیک های وزوز گوش پیام من هست دنبال راه درمان بودم.اینقدر شدت صدا تو گوش و سرمن زیاد بود ک شب و روزم شده بود گریه.۶.۷ کیلو از بیخوابی کم کردم...

تمام عکس و ازمایش ها اکی بود ولی این صدای لعنتی کم نمیشد...

الان تجربیات خودمو بهت میگم عزیزم دیر یا زود داره ولی سوخت و سوز نداره.ب مروز زمان شدت صدا کاهش پیدا میکنه.

مال من از ده رسیده به نیم در حدی ک دیگه اذیتم نمیکنه.امید دارم ب مرور کامل قطع بشه...

قدم اول کاهش استرس و اضطراب

بعدش مصرف سردیجات رو محدود کنه گرمیجات بیشتر بخوره.

مثلا گل گاوزبان/ گلاب/ عسل و سیاهدونه...

مدام آدامس بجوه شدت صدا رو کنترل میکنه.

اگه گوششون سالمه شبی یه قطره روغن بنفشه ی اصل تو هر گوش بچکونه...

و اطراف گوش، گلو و شقیقه ها رو با روغن های گرم ماساژ بده..

از این ساعت هایی ک ثانیه شمارش خیلی تیک تاک میکنه بالای سرش بزاره ک شبا راحتتر بتونه بخوابه صدای ساعت حواسش رو صدای گوشش رو پرت میکنه.اصلا تو سکوت مطلق نخوابه...

میدونم ک سخته ولی صبوری کنن و مطمئن باشن با گذر زمان شرایطشون خیلی خیلی بهتر میشه.دکترمن گفت چون علتش ناشناخته س یهو میبینی خودب خود قطع شد.ناامید نباشید....

عزیزم من دوماه و نیم درگیر بودم.تو تمام تاپیک های وزوز گوش پیام من هست دنبال راه درمان بودم.اینقدر ش ...

سلام خواهر گلم . از راهنماییت خیلی ممنونم  حتما از تجربیات شما استفاده میکنم. ان شاء الله شماهم هرچی زودتر خوب بشید و صدای گوشتون کامل قطع بشه 😘