2777
2789
عنوان

درمان وزوز گوش💙

| مشاهده متن کامل بحث + 7921 بازدید | 35 پست

سلام منم پدرم همچین مشکلی داشت دکتر گفته بود وز وز گوشش از اعصابشه 

فقط بهش ویتامین ومکمل داده بود ،یه نوع کپسول خارجی که مکمله ولی برای وز وز گوشم تو برشورش نوشته بود خوبه 

پدرم میگه از وقتی شروع کرده داروهارو کمتر شده صدای گوشش

سلام منم پدرم همچین مشکلی داشت دکتر گفته بود وز وز گوشش از اعصابشه  فقط بهش ویتامین ومکمل داده ...

سلام مرسی عزیزم . اسم دارو رو میدونی بهم بگی

در حال تلاش واسه رسیدن به هدفم   اگه دوست داشتی میتونی یه صلوات واسه رسیدن به هدفم و برای سلامتی پدر و مادرم و خانوادم واسم بفرستی و خوشحالم کنی . ممنون   ❤️💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام خواهر گلم . از راهنماییت خیلی ممنونم  حتما از تجربیات شما استفاده میکنم. ان شاء الله شماهم ...

فدای تو عزیزم.

امپول و قرصای ویتامینه و تقویتی خیلی تو کاهش صدا موثرن.

ویتامین ب کمپلکس/ منیزیوم / ویتامین دی خوبن..

فدای تو عزیزم. امپول و قرصای ویتامینه و تقویتی خیلی تو کاهش صدا موثرن. ویتامین ب کمپلکس/ منیزیوم / ...

مرسی گلم🥰

در حال تلاش واسه رسیدن به هدفم   اگه دوست داشتی میتونی یه صلوات واسه رسیدن به هدفم و برای سلامتی پدر و مادرم و خانوادم واسم بفرستی و خوشحالم کنی . ممنون   ❤️💙