سلام خانوما. مادرم چند ماهه وزوز گوش داره . دکترم رفتیم گفتن گوش مشکلی نداره و مال اعصابه . دیگه نمیدونم . البته پرده گوشش پارگی داشته و ترمیم شده . کسی بوده که وزوز گوش داشته و درمان شده خودتون یا اطرافیانتون . لطفا هرکی هرچی میدونه بگه مرسی❤
در حال تلاش واسه رسیدن به هدفم اگه دوست داشتی میتونی یه صلوات واسه رسیدن به هدفم و برای سلامتی پدر و مادرم و خانوادم واسم بفرستی و خوشحالم کنی . ممنون❤️💙
سلام منم پدرم همچین مشکلی داشت دکتر گفته بود وز وز گوشش از اعصابشه فقط بهش ویتامین ومکمل داده ...
سلام مرسی عزیزم . اسم دارو رو میدونی بهم بگی
در حال تلاش واسه رسیدن به هدفم اگه دوست داشتی میتونی یه صلوات واسه رسیدن به هدفم و برای سلامتی پدر و مادرم و خانوادم واسم بفرستی و خوشحالم کنی . ممنون❤️💙
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
فدای تو عزیزم. امپول و قرصای ویتامینه و تقویتی خیلی تو کاهش صدا موثرن. ویتامین ب کمپلکس/ منیزیوم / ...
مرسی گلم🥰