2777
2789
عنوان

دیگه بریدم

| مشاهده متن کامل بحث + 944 بازدید | 46 پست
متاسفم چ پدری اعتماد بنفس دخترشو می‌کشه پایین یعنی چی بمیرم خودکشی کنم . من  همیشه تو بدترین سخ ...

تا اخر عمرم باید حرفاشو تحمل کنم؟مگه چقدر میتونم تحمل کنم یا  برگردم به این سن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم زشتم ولی بابام یه جوری رفتار می‌کنه انگار چی هستم شعور بابات مشکل داره گلم نه خودت

توزشت نیستی عزیزم اینجوری راجع بخودت حرف نزن 

همه چی ب سفیدبودن نیست 

سیرت زیباداشته باشی نه صورت زیبا

بابات مامان منه

هیـچ هم زیبا نبودی، من تو را زیبا کشیدم بی جهت اغراق کردم، دلبر و رعنا کشیدم از "لئوناردو داوینچی" عذرخواهی می کنم که این همه عکس ِ تو را مثل ِ "مونالیزا" کشیدم تو نمی دانستی اصلن "شهرزاد" ِ قصه ها چیست من هــزار و یک شب از مـــوهای ِ تو یلدا کشیدم من چه بی انصاف بودم با ترازوی ِ دلم که تار ِ مویت را برابر با همــه دنیــا کشیدم مرغ ماهی خوار ِ بدترکیب! جوجه اردک ِ زشت!باورت شد که تو را شهزاده ی ِ قوها کشیدم؟بعد از این خوش باش با او، میروم از خاطراتت خاطرت  آســوده باشد  از خیالت  پا کشیدم. آنکس که مرا کراش خود پندارد، کفرش به کنار عجب کراشی دارد الهی شمع بشی پروانه شم دورت بگردم... بعدش فوتت کنم خاموش بشی هرهر بخندم:)🖤🚶‍♀️️

لاغری؟؟

شاید میخاد تلنگر بزنه بهت به خودت بیای 

منم وقتی سنم پایین بود ۲۰ سالم بود اصلا درست غذا نمبخوردم و خیلی لاغر بودم ۴۰ کیلو بودم بابام همیشه مسخرم میکرد من ناراحت میشدم ولی بعد فهمیدم میخاسه به خودم بیام غذا بخورم تپل بشم قیافم قشنگ بشه

۲۰ سالمه یه روز خوش ندیدم با بقیه خواهر برادرام اینجوری نیس فقط با منه

شاید بچش نیستی،والا آدم شک میکنه وقتی میگی با بقیه اینجوری نیست

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

مثل خودش رفتار کن احساس ضعف نکن

اگر گفت زشتی ، بگو واسه اینکه تو بابامی اگر بابای زیبا داشتم منم زیبا می شدم

زیبای که بهم ارث نرسید حداقل خرجم کن با پول زیبا بشم عمل زیبایی کنم

هر وقت مجدد تکرار کرد بگو هزینه عمل زیبایی میشه ۵۰ میلیون بهم بده عمل کنم و کلی اصرار کن بگو دو سه ماه پس انداز کن بده بمن شوهر خوب گیرم میاد می رم از دستم راحت میشی

یه چندبار بگو اگر داشت می ده اگر نه دیگه بهت نمی که زشت

فروشگاه آنلاین عطر و ادکلن ویولت لیدی، محصولات اورجینال با نازلترین قیمت