2777
2789
عنوان

دیگه بریدم

| مشاهده متن کامل بحث + 943 بازدید | 46 پست
عزیز دلم دختر نازم محل نده بش باش زیاد حرف نزن.

از‌اتاق بیرون‌نمیرم میگه بیرون نمیای میرم بیرون میگه با دیدنت حالم بد میشه جوری بهم زل میزنه‌انگار  خراب‌ دیدع

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لاغری؟؟ شاید میخاد تلنگر بزنه بهت به خودت بیای  منم وقتی سنم پایین بود ۲۰ سالم بود اصلا درست ...

اره لاغرم ولی خب غذا میخورم.. هرچقدر  خودش میخوره منم‌همونقدذ میخورم ۴۵ کیلوم.

اگه دلیلش این‌باشه مسخرس خودش با ۴۸ سال سن‌فقط‌ ۵۵ کیلوعه

اره لاغرم ولی خب غذا میخورم.. هرچقدر  خودش میخوره منم‌همونقدذ میخورم ۴۵ کیلوم. اگه دلیلش این‌ب ...

پدرت زندگیشو کرده دیگه براش وزنش مهم نیست 

شما جوونی میخاد دخترش غذا بخوره تپل بشه خوشگل بشه 

قطعا خاستگارای خوبی هم برات بیاد 

پدرت زندگیشو کرده دیگه براش وزنش مهم نیست  شما جوونی میخاد دخترش غذا بخوره تپل بشه خوشگل بشه&n ...

۸ ساله وزنم ثابته چاق نمیشم چیکار کنم‌اخه بابام از وقتی یادمه لاغره. داداشم‌لاغره..

۸ ساله وزنم ثابته چاق نمیشم چیکار کنم‌اخه بابام از وقتی یادمه لاغره. داداشم‌لاغره..

اگه پول میده برو باشگاه ورزش کن غذاتم بیشتر کن 

من مجرد بودم بابام مواد غذایی اونجور که میخاسم نمیخرید یا پول تو جیبی درست نمیداد 

هم میرفتم کار هم ورزش میکردمو مواد عذایی هرچی میخاسم میخریدم میزاشتم یخچال میخوردم 

اگه پول میده برو باشگاه ورزش کن غذاتم بیشتر کن  من مجرد بودم بابام مواد غذایی اونجور که میخاسم ...

دلت خوشه میگم  لباس کهنه مردمو میپوشم و.. برام‌خرج نمیکنه چطور میفرستتم شهر باشگاه

دلت خوشه میگم  لباس کهنه مردمو میپوشم و.. برام‌خرج نمیکنه چطور میفرستتم شهر باشگاه

تو روستا زندگی میکنی؟؟ یکاری برا خودت جور کن 

یادمه ی دختر روستایی بود سبدهای محلی درست میکرد هم فروشش خوب بود هم خوشگل بود 

عزیزم من دوستم ، شرایط سختی داشت همش سرزنش می شد از طرف مادرش گفتم نماز جعفر طیار بخون آخرش نماز دعا [زاد المعاد) بخون و تو سجده اشک بریز که حاجت بدن ، طولانی هست اما آسونه قرآن بگیر دستت از رو قرار سوره هارو بخون تو اینترنت سرچ کن میاد واست

سر یک ماه ازدواج کرد الان هم یه دختر داره

خودش بهم گفت با نماز جعفر طیار ازدواج سرگرفته، فقط خواسته هاتو بگو که همسری نصیبت بشه خوش قیافه دوستت داشته باشه وفادار باشه دست و دل باز باشه در حقت، شغل خوب و درآمد خوب داشته باشه و خانواده ش تو رو دوست داشته باشن

انشاالله خدا واست جبران کنه

و مطمئن باش من خیلی هارو دیدم تو مجردی سختی کشیدن اما همسر خوب نصیبشون شده ، صبور باش خوش رو باش همه جذبت میشن 

به قیافه و لباس نیست باور کن، پسرا جذب دخترای خوش رو و شاد و صبور که همه جوره درکشون می کنن می شن

فروشگاه آنلاین عطر و ادکلن ویولت لیدی، محصولات اورجینال با نازلترین قیمت