برای برادرم میخام از یه نفر که پزشکه خاستگاری کنم سنتی هست یعنی هنوز همو ندیدن آیا حاضرین باکسی که ترم آخر دکتری برق ازدواج کنید سربازی نرفته بخاطر همین خودش سوپری اجاره کرده وکار میکنه خانواده پسر حاضرن براشون خونه ومغازه جدا اجاره کنند شما بودید ازدواج میکردید بعنوان پزشک
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من همسرم پزشکه و با من که دانشجوی انصرافیام ازدواج کرده
کاربری قبلیم ترکید؛ دوستای قدیمی نینیسایتی لطفاً اگر این اکانت جدیدم رو دیدید بهم درخواست دوستی بدید تا دوباره هم رو پیدا کنیم❤اگر سوالی در مورد ایویاف داشتید بپرسید البته من تخصصی ندارم و فقط بنا به تجربه خودم پاسخ میدم🌿
پزشکا کمتر از پزشک نمیخان یکیش خواهر خودم بود.....ولی مثلا من معلمم با یه دانشجوی دکترا مهندسی ازدواج کردم و الان تازه سرباز شده یه دخمل هم داریم در بین درس خوندنش یه مغازه تعمیرات هم داشت خونه هم از خودمون داریم من شوهرمو دوست داشتم بخاطر همین پذیرفتم