2777
2789
عنوان

لطفا پزشکا جواب بدید درمورد ازدواج

2263 بازدید | 103 پست

برای برادرم میخام از یه نفر که پزشکه خاستگاری کنم سنتی هست یعنی هنوز همو ندیدن آیا حاضرین باکسی که ترم آخر دکتری برق ازدواج کنید سربازی نرفته بخاطر همین خودش سوپری اجاره کرده وکار میکنه خانواده پسر حاضرن براشون خونه ومغازه جدا اجاره کنند شما بودید ازدواج می‌کردید بعنوان پزشک

قطعا نه چون باید طرفم درحد خودم یا حتی بالاتر باشه

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید

من همسرم پزشکه و با من که دانشجوی انصرافی‌ام ازدواج کرده

کاربری قبلیم ترکید؛ دوستای قدیمی نی‌نی‌سایتی لطفاً اگر این اکانت جدیدم رو دیدید بهم درخواست دوستی بدید تا دوباره هم رو پیدا کنیم❤اگر سوالی در مورد ای‌وی‌اف داشتید بپرسید البته من تخصصی ندارم و فقط بنا به تجربه خودم پاسخ میدم🌿
چرا ایشون هم دکتری برق اند

منظورم پزشکه نه دکتری یه رشته

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

پزشکا کمتر از پزشک نمیخان یکیش خواهر خودم بود.....ولی مثلا من معلمم با یه دانشجوی دکترا مهندسی ازدواج کردم و الان تازه سرباز شده یه دخمل هم داریم در بین درس خوندنش یه مغازه تعمیرات هم داشت خونه هم از خودمون داریم من شوهرمو دوست داشتم بخاطر همین پذیرفتم