2777
2789
عنوان

چرا من عرضه رانندگی ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 2460 بازدید | 85 پست
رویای منم همینه

ببین من خواهرانه باهات حرف میزنم الان خیلی زن ها رانندگی میکنن مگه تو چی کم داری با مربی اموزشگاه برندار بگو میخوام گواهیناممو تمدید کنم با مربی شخصی بردار دوره نه اموزشگاه که با ماشین خودتون یاد بده من شوهرم بد دل بود نزاشت شخصی بردارم با اموزشگاه رفتم مربی نفهم فقط میگفت نترس برو خودم از رو کلیپ اینستا نگاه میکردم تصویر سازی تا ملکه ذهنم بشه الانم مثلا جسارت خارج از شهر روندن ندارم چونمیترسن ولی دوساله تو شهر اینور اونور میرم البته دو بار تصادف کردم اولین بار رو دنده بود روشن کردم تا عکس العمل نشون بدم رفتم تو در اسانسور🤪یه بار به شوهرم گفتم میرم سر خیابون رفتم یه جایی دور بعد یه ماشین اد از فرعی اومد خورد ماشینم مقصر اون بود زنگ زدم شوهرم گفت کجایی گفتم فلان جا گفت اونجا رفتی چکار اخه😅

کاربر ۹۵ هستم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکی از لذت بخش ترین کاراس رانندگی 

اول بروو خارج شهر یکم تمرین وبعد روزای خلوت تو شهر

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

بیا یه گروه بزنیم  همه اینا که از رانندگی میترسیم به هم کمک کنید برامن خیلی واجبه  خونم ...

وای منم مث تو ام واسه یه چیز کوچیک باید صبر کنم شوهرم منو ببره خیلی وقتا هم خسته اس نمیره ولی دوستام همه راننده هستن

کاربر جدید نیستم فقط با کاربری جدید ‌اومدم

منم همین بودم ..حالم بد بود ماشین تو خونه اس و من باید الاف تاکسی بشم 

از یه جایی نتونستم تحمل کنم ..عصرها ماشین بر می داشتم تنها میرفتم جای خلوت تا کم کم ترسم ریخت 

الآنم دوبل و دنده عقب و مشکل دارم ولی میرم بیرون

نشد که بشه🙃
وای منم مث تو ام واسه یه چیز کوچیک باید صبر کنم شوهرم منو ببره خیلی وقتا هم خسته اس نمیره ولی دوستام ...

دوستایه شوهرم گواهینامه ندارن بعد تا ۱۲ ساعت رانندگی میکنن میرن کردستان 

رانندگی تمرین میخواد و اعتماد به نفس 

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.

منم 20سالع گرفتم یبارم نشدبرونم ازبس شوهرم اعتمادبنفسم روله کردهی تصادف میکنی ال میشی با میشی رفتم واس خودم ماشین خریدم تازه باپول خودم روش چادرانداخته عین عروس هی میگه لاکاغذی هست حیفه بعدمیگم خب ارزش ماشین ازم بیشترع میگه نه توخودت یچیزیت میشه😂دیگع محاله راننده بشم همش شباخواب میبینم یکی روزدم کشتم خدای ناکرده

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،                                          

اول حتما یه چند ساعت با یه مربی کلاس برو ب ای بازآموزی

بعد هم تنها راهش اینه که یک بار یه مسیر کوتاه هم که هست تنها بری. هیچکس نباید کنار دستت باشه

من ۱۵ سال پیش در شرایط شما بودم چند روز با خودم کلنجار رفتم و تصمیمم را گرفتم به هزچکس هم نگفتم.یک روز صبح بچم که هم سن الان بچه شما بود را گذاشتم توی ماشین و تنها رفتم خونه مامانم حدود نیم ساعت توی ترافیک رانندگی کردم و کلا دیگه ترسم ریخت

باشد که همه موجودات در صلح و آرامش باشند🙏 باشد که همه موجودات شاد باشند🙏🏻

اسی اگه گروه زدی  منم تگ کن

تو ساله جدید راننده بشیم

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.