2777
2789
عنوان

چرا من عرضه رانندگی ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 2460 بازدید | 85 پست
هیشکی نیست. 

مربی بگیر ساعتی میان 

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اعتماد به نفس نداری من اولش  رانندگی کردم به خودم گفتم من چیم ازین مردا ریغو کمه هرکدوم یکی یه ماشین زیر پاشون😒😒

فقط 23 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

Turk gril 😍😁                             لبخند ساختگی می‌تواند یک میلیون اشک را پنهان کند.

منم همینم، همش فک میکنم قراره تصادف کنم 

بیا یه گروه بزنیم 

همه اینا که از رانندگی میترسیم به هم کمک کنید

برامن خیلی واجبه 

خونمون با همه چی فاصله داره 

باید همش وایستم شوهرم بیاد

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
شوهرمم بدتر میترسونتم

عزیزم مربی بگیر یا با مادر یا برادر بشین پشت فرمون که تنها نباشی . آر مسیرهای کوچیک شروع کن

عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !

اسی منم دقیقا مثل تو بودم ده سال گواهینامه داشتم هیچ به هیچ لما تلنگر وقتی بهم خورد که خواهر کوچیکم رفت گواهینامه گرفت بعدش هم با وام ماشین خرید با دوستاش مجرد بود همه جا میرفت من عین اوسکولا حتی رانندگی بلد نبود من رفتم دوباره با مربی و یکمم خودم جسارت خرج دادم زیر پای شوهرم نشستم که من ماشین دور رنگ میخوام که ماسیدم جایی به کتفم نباشه الانم حداقل برا خودم میرم میام و بچمو همه جا میبرم گاهی هم تنهایی میرم دور میزنم دلم باز میشه

کاربر ۹۵ هستم