2777
2789

من گیج ب جای پماد تتراسایکلین حواسم نبوده کالاندولا میزدم ب الت بچم الان فهمیدم روز چهارمه که ختنه شده ب گمونم جز روز اول بقیش کالاندولا زدم بچه ها چی میشه من چیکار کنم الان

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هیچی نمیشه بابا کالاندولا توش تترا داره دیگه تترا بزن  اثرش زیادباشه 

خدایا امشب شب عید جوادالائمه اس  نمیدونم چیشد ک گفتم امضامو عوض کنم شاید به دلم انداختی خدایا تورو به حق فاطمه زهرات تورو به حق زینب کبرا نی نی تو دلیمو سالم بزار تو بغلم  نی نیم عزت منه 😍اللهم صلی علی محمد و آل محمدو عجل فرجهم 🌷ماشالله لاحول و لاقوه الا بالله العلی العظیم 😍                      

طوری نمیشه ان شالله 

از حالا شروع کن تترا بزن 

توکل بر خدا کن 

اگه بدی هم داشته انشاءالله 

برطرف شه 

نگران نباش

برا بحث نیومدیم،انشاالله برای رضای خدا.جواب ابلهان خاموشی. من آنچه شرط بلاغست با تو میگویم تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. در هر حالی خدا رو فراموش نکنیم ، برای خوشنودی خدای مهربون کار کنیم ، نه برا دل خودمون و نه برای دل دیگران. که این است آخر عرفان .
خدا خیرتون بده یکم اروم شدم

درسته با دلسوزی اعضای سایت حس آرامش نسبی پیدا کردی ولی برای اطمینان باز هم از کسی که این کار رو انجام داده مشورت بگیر و حتی در صورت لزوم بیاد بچه رو معاینه کنه .