2777
2789

سرطان داره واقعا دلم میسوزه براشون اونو خواهرم عاشقانه همو دوس دارن یه بچه 1 سالو 9 ماه هم دارن ترو خدا براش دعا کنید خوب بشه 

حال خواهرم خیلی بده تو این یک سالو چند ماهه خیلی خیلی کم شده که خنده هاشو ببینم اگه بخنده هم کاملا معلومه که از ته دل نیست 😭😭😭😭😭💔💔💔

و خدایی که به تنهایی کافیست........🖤💔 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خدا شفاشون بده سرطان چی؟ چه جوری فهمیدن؟

ممنون 

اول یه غده توی پاش در اومد هرچی دکتر می‌رفت نمیفهمیدن میگفتن آب جمع شده تو پات بعد توی بیمارستان ازش نمونه که برداشتن فرستادن تهران مشخص شد 😭😢😢😢

ولی الان کل ریه هاشو درگیر شده دکتر گفته خوب نمیشه 😭😭😭😭😭😭😭😭

و خدایی که به تنهایی کافیست........🖤💔 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
ممنون  اول یه غده توی پاش در اومد هرچی دکتر می‌رفت نمیفهمیدن میگفتن آب جمع شده تو پات بعد توی ...

توکل به خدا

انشالله خدا خودش نظری کنه بهشون

در دایره قسمت ما نقطه تسلیمیم

[QUOTE=279056893]توکل به خدا انشالله خدا خودش نظری کنه بهشون[/QUOTمرسی گلم خدا کنه دخترش خیلی کوچیکه خیلی هم به باباش وابسته اس اگه خدایی نکرده چیزی بشه اون بچه دق می‌کنه 😖😖😖😭😭😢