2777
2789
عنوان

خانوادم برام عیدی نمیارن

| مشاهده متن کامل بحث + 772 بازدید | 47 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااا خانواده داماد میارن نه عروس 😑😑😑

در ضمن بگو ما رسم نداریم خانواده عروس عیدی عروس بیارن 

در ضمن اینا برا سال اوله 

شما دوساله ازدواج کردین دیگه رفتین خونه بزرگترا پدر مادرا عیدی میدن بچه ها همین دیگه کسی خونه کسی نمیاره چیزی 

بابا بیخیال این رسمای مسخره بشید خانواده بیچاره تا کی باید ب داماد سرویس بدن ،بگو ما رسم نداریم خانوادم بیارن ،،تو این گرونی ها یه کیلو پسته شده ۱ میلیون بخوان عیدی بیارن برا شما حداقل باید ۶ ،۷ میلیون هزینه کنیده ،ب شوهرت وقتی اینارو میگه محل نزار جوابشو نده خودش کم کم بیخیال میشه

آپوبنگپو💜💜
مامان بابام طلاق گرفتن پارسال با بابامم کامل قطع ارتباطم 

ای بابا 

خب برادری عمویی 

[کائنات مالِ خارجی هاس....ما اینجا فقط گائنات داریم]       مامان آرمی  🌱💜 مامان دوتا کوچولوی خوشگل (رامش،راد)  بدون هیچگونه تعصب و گاردی از سلیقه م حمایت میکنم و به تو و سلیقه ت همیشه احترام میزارم .یک لحظه چشماتو ببند، ببین چه نور هایی در جهان هست که میتونی قبل از مرگ ببینی :)   عاشق طبیعت و موزیکم بابت همه چیز شکرگزارم و معتقدم هیچ چیزی ارزشش با آرامش برابری نمیکنه . برات آرزو میکنم : همیشه شاد باشی و از رحمت خداوندت ناامید نشی (آروم باش همه چیز درست میشه دوست نازنینم:)❤️‍🩹
مامان بابام طلاق گرفتن پارسال با بابامم کامل قطع ارتباطم 

خب دیگ این واضحه ک نمیتونن بیارن

بعدشم بگو ما رسم ندلریم عیری ببریم😂

دوست عزیزی ک هی ریپ میزنی پروفت مولاناست خودم میدونم  چون با قیافه سعدی حال نمیکنم مولانا گذاشتم  هیچکس واسه من دوبار عزیز نمیشه..هرچی بوده همون ی بار بوده   وقتی باهات بحثم میشه نرو تاپیکامو چک کنی و بیای یگی تو فلان تو بهمان😂اونا هرچی بوده گذشته درمورد الان باهام بحث کن😉 آدم شوخی ام و تموم سعی ام اینه اینجا فقط بخندونمو دل کسیو نشکنم..پس اون آدمی نباش ک مجبورشم دلشو بشکونم💜🌱
دست مامانم ک تنگ هست ولی کلن مامانمم ارزشی قائل نمیشه الان سیسمونی رو هم خودم یواشکی بهش پول دادم خر ...

خب عزیزممم وقتی ندارن ازکجا بیارن 

ریلکس باش دوست من کمی ارام باش پلیززززززز😁🥰