ما هم عیدی میارن خانواده من کم ولی خانواده شوهرم برای دخترش زیاد برای همین که حرف و حدیث نشه من خودم پول می زارم رو پول عیدیم یه چیز خوب میخرم میگم اونا خریدن آخه مامانم زودتر عیدی رو به خودم میده هر چی دوست دارم باهاش بخرم شما هم اگه پس انداز داری این کار رو بکن مثلا چند سال پیش که طلا ارزون بود انگشتر و گوشواره و.. می خریدم الان وسیله و ظرف
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
😏ینی چشم شوهرت ب همینه، واقعا که جا تاسف داره ،خودت یه ۴۰۰ ،۵۰۰ تومن بده مادرت بگو یه چی برات بخره بیاره تا شوهرت بیخیالش بشه بعدا دیگه تو سرکوفت بزن که مامان من با این که دستش تنگ بود آورد ولی خانواده خودت هیچی ب هیچی
خوب اگه رسم دارید بی سیاستی از خودت بوده من واسه سیسمونی بابام تخت و کمد و کالسکه و.. خرید ولی لباس و اسباب بازی خودم خریدم گذاشتم خونه مامانم اونا آوردن سرفراز شدم
خوب اگه رسم دارید بی سیاستی از خودت بوده من واسه سیسمونی بابام تخت و کمد و کالسکه و.. خرید ولی لباس ...
خوب کل پولامو دادم سیسمونی گذاشتم خونه مامانم شوهرمم هیچ پولی دستم نمیده شاغلم نیستم اون پول رو هم موقعی ک دانشجو بودم دو تا تیکه طلا خریدم اونا رو فروختم باهاش سیسمونی خریدم