2777
2789
عنوان

عجیب ترین حسادتی که دیدین چی بوده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1320 بازدید | 66 پست
خب عزیزم شما خوش سلیقه ای . از لباسی ک گرفتی حوشش اومده 😁😁😁😁😁

قربونت ممنون ولی من اصلا برام مهم نیست اینقدر حسودی کنه تا چشاش از حلقه بیرون بزنه خیلی چیزای دیگه هستش ولی نمیشه گفت همه رو.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من باردار بودم شوهرم خواب بود 

دستمو گذاشتم رو دلم قربون صدقش میرفتم 

شوهرم بیدار بوده من نمیدونستم 

یکی دوساعت بعد پاشد گفتم شام بیارم گفت برو قربون صدقه ی بچت برو نمیخورم 😐😂

میشه برای شادی روح مهتابم (خواهرم که جوون و پر از آرزو از دنیا رفت )صلوات بفرستید 💔                                          دختر فرفریم سه ساله شدی 👧  میدونی که قشنگترین اتفاق زندگیه منو و باباتی من همه چیتو دوست دارم حتی وقتی میری بغل بابات و دیگه منو یادت میره 🤕 حتی وقتی که باهام لج میکنی میشینی جیغ میزنی و از حرص قرمز میشی 😕 حتی وقتی که من حواسم نیست یهو جیم میشی و بعدش میبینم ت ر زدی به جایی / حتی وقتی گریه میکنی و بغلت میکنم باحرص موهامو میکشی / شاید ی روزی بزرگ شدی و این سایت باشه و بیای امضامو ببینی 😐  مادر یعنی: همه دردات مال من/       یاخچی که وارسان ♡                     دکتر انوشه راست میگه که : گیریم عذر خواهی کردی برای حرفی که زدی با ذاتی که آشکار شد چه میکنی /؟!

همه از دست خانواده همسر گله دارن من از خاله همسرم وووای نگم براتون هرچی خواهر همسرم مادر همسرم یا خود همسرم جواب میده ولی باز دست برنمیداره خانواده همسرم واقعا عالی ان ولی امان از دست این خاله 

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

خودم که هیچوقت فکر نمی‌کردم یه روز حسادت کسیو بکنم 

واقعا سی سالمه به خاطر ندارم حسودی کسی کرده ،،تا پارسال 

همش حسادت خواهرشوهرمو کردم 

که ماهی به مانتو میپوشید 

دیگه با خودم حرف زدم و خودمو راضی کردم این حسو گذاشتم کنار

اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»
به لباس😐  که عین مال من نباید بخری 🙄🙄

اینو خیلیا دارن 😐مثلا من خودم خب دوست ندارم جایی که این لباسو میپوشم یکی دیگه بپوشتش اگه تو تن یکی از فامیلا ببینم دیگه نمیپوشم 

بیشتر وقتاهم میدم بدوزن واسم بازمممم میپرسن از کجا خریدی

درد رقص رقصان در من می گِرید.

جاریم وقتی من عروسی کردم اون یدونه هم بچه داشت پسرش یکسالش بود اونم برای خودش عروسی گرفت همون باغ و اتلیه و گل فروشی عروسی من رفت و فیلم برداری و لباس عروس و ارایشگاه و........ این عجیب ترین حسادت کل عمرم بود که دیدم

جاریم وقتی من عروسی کردم اون یدونه هم بچه داشت پسرش یکسالش بود اونم برای خودش عروسی گرفت همون باغ و ...

وای جاری منم وقتی باردار شدم و استوری کردم اونم فرداش عکس سونوگرافی پسرشو ک شش سالش بود استوری کرد. من فکر کردم باردار شده بهش تبریک گفتم خندید گفت نههه این سونوگرافی پسرمه یهو دلم واسه اون روزا تنگ شد .منم تو افق محو شدم

مامان بزرگم دید مادرم یه ظرف جدید خریده

سریع زنگ زد به عمه هام میزگرد گرفتن😂😂

کلا هرچی بخریم داستان همینه 

هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن او خداوند⁩ناممکن‌ هاست ؛در حالی که تو بر ممکن گریه می‌کنی!!