2777
2789
عنوان

عجیب ترین حسادتی که دیدین چی بوده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1320 بازدید | 66 پست

خودم. حسادت به کسایی به عشق شون رسیدن‌ عجیبه ولی خب حس حسادت دارم

1401خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 1404❤️💍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من رفتم یه پالتو خریدم جاریم ازم پرسید کجا خریدی فردا رفت همونو همون رنگ خرید

خب عزیزم شما خوش سلیقه ای . از لباسی ک گرفتی حوشش اومده 😁😁😁😁😁

یا جواد الائمه ادرکنی ❤️

وااااااا

ماهم برا عروسی مون نشد سرویس بخریم،  الان سرویس ندارم.  طلای زیاد که تازه عروس ها میندازن ندارم. 

خیلیا دور و برم،  دارن.  باید حسودی کنم؟ 

جاریم صمیمی نیستم باهاش ولی بعد زایمانش یه تک پوش پهن میندازه.  معلومه با پولهایی که جمع شده خریده.(خودم احتمال میدما) باید بشینم سوخته بازی دربیارم؟ 

خودم انتخاب کردم این برهه از زندگیم طلای زیاد نباشه. 

جای دوستت بودم که الان زندگی زهر شوهرم و خودم بود!!! 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

به لباس😐  که عین مال من نباید بخری 🙄🙄

اینکه درسته

نباید دقیقا کپی لباس طرف بخری 

دیگه نه تو تن شما جلوه داره

نه تن اون 

کلا به چوخ میره 

حق داره حرص بخوره

هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن او خداوند⁩ناممکن‌ هاست ؛در حالی که تو بر ممکن گریه می‌کنی!!
من کارمندم و با حقوقم خونه و طلا و چیزایی که همه میخرن خریدم.اقوام مادریم همه جا پخش کردن خرباکاره و ...

😑😑😑😑خدا بهت بیشتر بده ،اونا بیشتر جز بزنن

فضولی امر به معروف نیست .....عضو گروه سبز💚( قد ۱۶۸وزن شروع۶۳ هدف ۶۰)امروز ۹ بهمن ۶۱/۳۰۰ شدم ،چیزی نمونده به هدف 😍

حسادت پسر عموی ۸ ساله به پسر عموی یک سال ونیم که حتی به شیر خوردن بچمم حسادت میکنه پهلو مامانش سوراخ میکنه ک اونم شیر میخواد یعنی خدا نکنه پسر من یه جوراب نو بخره باباش همون لحظه باید مثلش بخره. وقتی پسرمو غذا میدم با هشت سال سن اشک میریزه ک مامانش غذا دهنش بذاره. میدونم تقصیر بچه نیست و تقصیر بزرگتر بچه ست ک انقد حسادت تزریق قلب بچه کرده. نقل مادرش که دیگ نگفتنی....

حسادت مادرشوهرم واس اینکه شوهرم تو مسافرت برام یه عینک دودی خرید،دیگه نمیبرم با خودم

😂😂😂 این حسادتا خیلی خوبه . ادم دلش خنک میشه . ب طرف میگه بسوووز بسووووز 😜😜😜

یا جواد الائمه ادرکنی ❤️

خودم به طلاق دختر خالم حسودیم شد ، اینکه اینقد قوی هستش که از نامزدش جدا بشع و ی تصمیم درست برا زندگیش بگیرع و زندگیشو بسازه دوبارع ، در حالی که من پشت کنکورم نه درس می خونم نه تکلیفمو با خودم مشخص می کنم ، البته من تو طلاقش کلی ازش حمایت عاطفی کردم در واقع شاید غبطه خوردم به شخصیتش به اجتماعی بودنش به عاقل بودنش با اینکه ۵ ماهم از من کوچیکتره🤦🏼‍♀️😵‍💫

من کارمندم و با حقوقم خونه و طلا و چیزایی که همه میخرن خریدم.اقوام مادریم همه جا پخش کردن خرباکاره و ...

چه خوب که خودت خونه و کار داری این زندگی رویایی منه

وقتی ازم میپرسن چندسالته! دلم میخاد جواب بدم من شبایی رو گذروندم که اندازه 10سال طول کشیده، اونم جز عمرم حساب میشه!   من آدمایی رو دیدم که 100سال پیرم کردن تجربه هایی داشتم که یه آدم 60ساله نداشته  اگه اینارو حساب کنی من سنم خیلی زیاده، خیلی

دیروز یکی زنگ زد ب من گفت چرا برای فلانی آرزوی خوشبختی کردی زود پس بگیر بگو بدبخت بشع من خشکم زده بود از این همه حسادت 

ب زنگ چشم نوزاد من حسادت میکنن میگن زهرا ب این زشتی دخترش ب این قشنگی 

ولی من دارم هرروز آدم ساکت تری میشم 😔