2777
2789
عنوان

عجیب ترین حسادتی که دیدین چی بوده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1320 بازدید | 66 پست
حسادت شوهرم که میگفت چرا با من ده دقه حرف میزنی با بابات نیم ساعت ...عه شوهرم اینقد حسود ... یبارم ...

اخریه از همه باحال تر بود

معبود من چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم و چگونه امیدم را از تو قطع کنم و حال آنکه تو تویی؟ خدایا! آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنی پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا! آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنی، پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟ خدایا! آنگاه که به‌سوی تو زاری نکنم تا به من مهرآوری، پس کیست که به‌ سوی او زاری کنم تا به من مهر آورد، خدایا! چنان‌که دریا را برای موسی (درود خدا بر او) شکافتی و نجاتش دادی، از تو می‌خواهم بر محمّد و خاندانش درود فرستی و از آنچه در آن گرفتارم مرا رهایی بخشی و بر من گشایش دهی گشایشی فوری نه دیر وقت، به فضل و مهربانی‌ات، ای مهربان‌ترین مهربانان.
می‌دونی از کمبود و عقده درون خودم بود  شوهرم ک برام نمیخره  دیگه خیلی یه سال اینطوری شدم ...

همین که شجاعت روبرو شدن با عیب خودت رو داشتی ارزشمنده و برای تغییر وقت گذاشتی 

متاسفانه بیشتر تو رگ و پوست دیگرانیم تا خودمون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین که شجاعت روبرو شدن با عیب خودت رو داشتی ارزشمنده و برای تغییر وقت گذاشتی  متاسفانه بیشتر ...

ممنونم 

انرژی مضاعف گرفتم 🌹

اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»
اینو خیلیا دارن 😐مثلا من خودم خب دوست ندارم جایی که این لباسو میپوشم یکی دیگه بپوشتش اگه تو تن ...

اره درسته ولی بعضیا واقعا سر این موضوع دعوا های بزرگی کردن با طرف مقابل 😅

مجرد که بودم ی همسایه داشتیم خانمه سن بالا بود چندتا بچه هم داشت اکثرامیومد خونمون نمیدونم چرا همش پی من بود رفتم خیاطی اونم رفت رفتم رانندگی اونم رفت ینی هرپارچه ای می‌خریدم پیراهن یابلوزی می‌دوختم فرداییش  میدیدم کپ همونو خریده دوخته ولی تاازدواج کردم دیگ پاش رو نذاشت خونمون 😂

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚
اخریه از همه باحال تر بود

خخخخخ نمیدونم چه جوری پیدا کردن سه رنگ مثل هم 

وحسود تر دخترم که دیشب میگه تو جای بابا نخواب من میخام تو بغلش باشم جیغ میکشید یه جوری خخخخ

بعد شوهرم میگه اقا من مال جفت تونم برو چاقو بیار نصفم کنین .

ای وای از این عشق که باز اومده خونه خرابم کنه .دنیا دنیا این خونه خرابی رو دوست دارم خودم دلم میخواد خونه خراب تو باشم .