2777
2789
عنوان

تنبل ها و زرنگ ها بیان

127 بازدید | 7 پست

سلام دوستان من ی دختر تنبل هستم،هدفم مشخص نیست درس نمیخونم گیجم همش میگم شاید نشه اصلا اوضعا داغونم دارم کسی هست مثل من باشه خانوم های متاهل که زرگ هستن هم درس میخونم هم کارای خونه و همسر داری لطفاً منو راهنمایی بکنن

سلام منم یه تنبلم 😂😂خانه دارم به زور پا میشم کارام میکنم باز میام دراز میکشم اینقدر تنبلم که تنبلی به تخمدان هام هم سرایت کرده 😂😂🤦‍♀️🤦‍♀️

همیشه تو زندگی مثل موهام بودم نه صاف، نه فر، موجی:   ) 😌🤞🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط شبا زود بخواب صبح زود ازخواب پاشو و برای کارهات برنامه روزانه داشته باش وقتیم کار میکنی سرعت تو بالا ببر سریع تموم کنی یه مدت اینکارا رو بکنی فرز میشی 

یه صلوات برای حاجت رواییم💕🦆💕🦆💕🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆💕🦆💕🦆💕

صبحانه، نهار، شام، مقوی و سر وقت بخور هر کاریم که خوشحالت میکنه بیشتر انجام بده تا روحیه ات بالا بره

یه صلوات برای حاجت رواییم💕🦆💕🦆💕🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆💕🦆💕🦆💕